Dolar 32,3729
Euro 34,6838
Altın 2.416,31
BİST 10.049,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Sancaktepe Buluşmasında Saadet Partisi: İsrail’in Filistin ve Gazze’deki Katliamına Sert Tepki

Sancaktepe Buluşmasında Saadet Partisi: İsrail’in Filistin ve Gazze’deki Katliamına Sert Tepki
12 Kasım 2023 16:22 | Son Güncellenme: 12 Kasım 2023 16:40
207

HABERMAX.Saadet Partisi’nin düzenlediği ‘Milletin Vekilleri Milletin Yanında’ programları çerçevesinde Sancaktepe’de gerçekleşen buluşma, yoğun katılımla ve gündemdeki çarpıcı konularla damga vurdu. Program, SP Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’ın liderliğinde, partililer ve ilçenin önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Gelişmelerin değerlendirildiği etkinlikte, öne çıkan konu ise İsrail’in Filistin ve Gazze’de uyguladığı insanlık dışı vahşet ve katliamdı. Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan ve SP Sancaktepe İlçe Başkanı Bayram Öztürk, konuşmalarında bu olaylara karşı sert bir dil kullanarak İsrail’i ve işbirlikçilerini kınadılar.

Çalışkan, “Filistin ve Gazze’deki masum insanların maruz kaldığı zulmü kınıyor, uluslararası toplumu bu insanlık dışı duruma karşı harekete geçmeye çağırıyoruz” dedi. Öztürk ise konuşmasında, “İsrail’in bu vahşi saldırılarına sessiz kalmak, insanlık değerlerine ihanettir. Millet olarak bu zulme karşı durmalı, sesimizi yükseltmeliyiz” ifadelerini kullandı.

Program, aynı zamanda yerel meselelere de odaklandı. Sancaktepe’nin sorunları ve çözüm önerileri de konuşuldu. Katılımcılar, ilçelerinin geleceği için birlikte çalışma kararı aldılar.

Bu etkinlik, Saadet Partisi’nin hem ulusal hem de uluslararası konulardaki duyarlılığını vurgulayan önemli bir platform olarak öne çıktı. Katılımcıların bir araya gelerek sorunlara çözüm araması, siyasi arenadaki gelişmeleri yakından takip eden bir topluluğun birlikte hareket etme iradesini yansıttı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.