Dolar 32,3783
Euro 34,7616
Altın 2.409,38
BİST 10.111,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Sancaktepe Belediye Başkanı, Borç Batağını Pankartla Açıkladı

Sancaktepe Belediye Başkanı, Borç Batağını Pankartla Açıkladı
17 Nisan 2024 22:08 | Son Güncellenme: 17 Nisan 2024 22:21
164

HABERMAX. Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, seçimlerde alınan hezimetin ardından belediyenin borç batağında olduğunu halka açık bir şekilde göstermek amacıyla çarpıcı bir adım attı. Yeğin, belediyenin borçlarını büyük bir pankarta yazdırarak belediye binasına astı.

Vatandaşlar, pankartta yer alan borç miktarlarını görünce şaşkına döndü. 15 yıldır belediyenin yönetiminde olanlar neler yapmışlar diye düşünen vatandaşlar, belediyenin mali durumunu daha yakından inceleme gereği duydu.

Geçtiğimiz günlerde eski başkan Av. Şeyma Döğücü’nün jakuzi haberinden sonra yaşananlar da kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı. Başkan Yeğin’in açıklaması ise bu durumu daha da vurguladı. Yeğin, “Öyle şeyler var ki, jakuzi yanında küçük kalır” diyerek belediyenin içindeki lüks harcamalara dikkat çekti.

Belediyenin borç batağında olması ve bu lüks harcamaların ortaya çıkması, Sancaktepe’lileri şaşkına çevirdi. Artık belediyenin mali durumunun şeffaf bir şekilde ortaya konması ve halkın katılımının sağlanması daha da önem kazandı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.