Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Saadet Partisi Sancaktepe İlçe’nin İftar Sofrası Doldu Taştı

Saadet Partisi Sancaktepe İlçe’nin İftar Sofrası Doldu Taştı
24 Nisan 2022 10:25 | Son Güncellenme: 25 Nisan 2022 00:49
381

HABERMAX.Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Bayram Öztürk’ün ev sahipliğinde geçtiğimiz günlerde tertiplenen iftar yemeği doldu taştı. İftar programına SP İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı’nın da katıldığı davete 7’den 70’e herkes katıldı. Özellikle çocukların iftar masalarında olması davete katılanlar tarafından takdir edilerek başkan Öztürk’e teşekkür edildi.

İftarda yaşanan izdiham nedeniyle vatandaş salona sığmayınca Öztürk ve ekibi başka bir mekân tahsis ederek vatandaşın oruçlarını açmasını sağladı.
SP Sancaktepe İlçe Başkanlığı tarafından Bayram Öztürk’ün ev sahipliğinde verilen iftar doldu taştı. Yaşlısı, genci, çoluk çocuğu ikram edilen iftar davetine bir araya geldi. İftar öncesi okunan dua ve ezanın okunmasıyla birlikte açılan oruçlar birçok insanı buluşturdu. İlçe Başkanı Bayram Öztürk’ün yaptığı selamlama konuşması herkesi duygulandırdı. Verilen iftar davetinde yoğunluk yaşanınca başka bir mekâna yönlendirilen vatandaşa yemek ikramında bulunuldu.

Sancaktepe Saadet Partisi İlçe Başkanı Bayram Öztürk hakınızı helal ediniz dedi. Kıymetli kardeşlerim bizler Saadet Partisi olarak ilçemiz Sancaktepe için çaba sarf ediyoruz. Bölgemizde bulunan tüm siyasi partilerin yetkilileriyle zaman zaman bir araya gelme fırsatı buluyoruz ortak çalışmalar yaparak gerekli ortamlarda saygı çerçevesinde buluşuyoruz dedi. Öztürk Allah hepinizden razı olsun bu akşam verdiğimiz iftar davetimize icabet ettiğiniz için sofralarımızı bereketlendirdiniz hepinize selamünaleyküm ifadelerini kullanarak sözlerini tamamladı.SP İSTANBUL İL BAŞKANI ÖMER FARUK YAZICI AYRIŞIRMA VE KUTUPLAŞTIRMA OLMADAN HEP BERABER KARDEŞÇE YAŞAMAK MÜMKÜN DEDİ

Saadet Partisi Sancaktepe İlçe başkanlığının vermiş olduğu iftara SP İstanbul İl Başkanı Dr. Ömer Faruk Yazıcı’da katıldı. Yazıcı birlik beraberlik ve ülke bütünlüğü için güzel ve veciz bir konuşma yaptı.

(konuşmanın tamamını ekledigimiz Video Youtube kanalımızdan anone olup İzleyebilirsiniz)

Başkan Yazıcı konuşmasına biraz önce yapılan katılımcı anonsunda ne kadar farklı kesimden ve farklı görüşten insanın aynı iftar masası etrafında bir araya gelmiş olmalarından dolayı çok memnun ve mutlu olduğumu ifa etmek isterim şeklinde konuştu.

İftar programı yemek duası ile son buldu.Ömer Faruk Yazıcı Kimdir?

Aslen Trabzonlu olup 1988 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde eğitim gördü, ardından Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde İktisat Bölümünde okudu.

Üniversite yıllarında Anadolu Gençlik Derneği (AGD)’nin öğrenci faaliyetlerinde aktif rol üstlendi. AGD Genel Başkan Yardımcısı olarak 2011-2018 yılları arasında sırasıyla; Tanıtma Başkanlığı, Ortaöğretim Başkanlığı ve Üniversiteler Başkanlığı görevlerinde bulundu.

Ayrıca bu süre içerisinde parti çalışmalarına, 2011 yılında Saadet Partisi Gençlik Kolları’nda Başkan Yardımcısı olarak başladı. Temel Karamollaoğlu’nun, Genel Başkan seçildiği 2016 yılındaki 6. Olağan Büyük Kongre’de Genel İdare Kurulu’na en genç üye olarak seçildi. 2018 yılında Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun tensipleriyle Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Özel sektör ve kamu projelerinde çeşitli alanlarda danışmanlık ve yöneticilik yaptı. Hem yurtiçi hem de yurtdışında tanıtım ve ajans faaliyetlerinde bulundu. Sinema sektöründe birçok belgesel ve filmin yapımcılığını üstlendi. Halen, kurucusu olduğu medya ve yapım şirketinde yöneticilik yapmaktadır.

Türkiye’nin ilk Siyasal İletişim Ofisi’nin kurulmasına öncülük etti ve bu alanda birçok çalışmaya danışmanlık yaptı. Bu ofisin çalışmalarını Saadet Partisi’nin hizmetine sunarak “Yeni Nesil Tanıtım ve Siyasal Kampanya”yı kamuoyuna tanıttı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.