Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Saadet Partili Büşra Men: ‘Vatan İçin CHP İttifakı Yaptık, İsrail ile İşbirliği Yapmadık'”

Saadet Partili Büşra Men: ‘Vatan İçin CHP İttifakı Yaptık, İsrail ile İşbirliği Yapmadık'”
9 Aralık 2023 13:16
173

HABERMAX.Saadet Partisi üyesi Büşra Men, partisinin CHP ile gerçekleştirdiği ittifakı vurgulayarak, “Biz bu vatan için CHP ile ittifak yaptık. Sizin gibi İsrail ile işbirliği yapmadık. Farkımız bu.” ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi’nin önde gelen isimlerinden Büşra Men, yaptığı açıklamada partisinin vatansever bir duruş sergileyerek CHP ile işbirliği yaptığını belirtti. Men, rakip partiye atıfla, İsrail ile işbirliği iddiasında bulunarak Saadet Partisi’nin bu konuda farklı bir tutum sergilediğini savundu.

Açıklamada, CHP ile gerçekleştirilen ittifakın vatanseverlik temelinde olduğu ve partiler arasında anlaşmaların bu doğrultuda yapıldığı belirtildi. Men, “Biz, Türkiye’nin menfaatleri doğrultusunda, vatanın birliği için çalışıyoruz. İsrail ile işbirliği yapmak gibi bir lüksümüz olmadı ve olmayacak. Bu noktada farkımızı ortaya koyuyoruz.” dedi.

Açıklama, siyasi bir mesaj taşıdığından, partiler arasındaki ilişkiler ve dış politika konularında kamuoyu nezdinde önemli bir tartışma yaratabilir.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.