Dolar 32,2922
Euro 34,6324
Altın 2.410,81
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Rizeliler’den çiçeği burnunda Kaymakam Tiryaki’ye hoş geldiniz ziyareti

Rizeliler’den çiçeği burnunda Kaymakam Tiryaki’ye hoş geldiniz ziyareti
10 Eylül 2021 17:31 | Son Güncellenme: 10 Eylül 2021 17:40
237

AHA.Maltepe Rizeliler Derneği göreve yeni başlayan. Kaymakam Bahri Tiryaki’yi makamında ziyaret etti, ziyarette kaymakam Tiryaki’ye görevinde başarılar diledi. Kaymakam Bahri Tiryaki’de ziyaret nedeniyle Rizeliler Dernek yönetimine teşekkür etti.

Ziyaret esnasında Maltepe  ile ilgili bilgi veren Rizeliler Derneği, “İlçemiz bulunduğu konum itibari, içerisinde barınan sanayi kuruluşları, doğası ve insanıyla her geçen gün büyümekte ve gelişmektedir. Kentimizin gelişmesinde ve büyümesinde katkı sunan sizden önceki kaymakamlarımızın emekleri büyüktür. Sizinle birlikte Maltepe’mize  önemli katkılar sağlayacak, güzel eserler bırakacak ve başarılı hizmetlere birlikte imza atacağımıza inanıyorum. Yeni görevinizde sizlere başarılar diliyorum. İlçemize hoş geldiniz” dedi.

MALTEPE’NİN ÇİÇEĞİ BURNUNDA KAYMAKAMI TİRYAKİ’DE DERNEK YÖNETİCİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. “Önceliğimiz ülkemize, milletimize hizmet etmektir. Daha önce başka ilçelerde halkımıza hizmet etmek için mücadele ediyorduk. Şimdi İstanbul’umuzun güzide ilçemize hizmet etmek için buradayız. Uyum içinde birlikte güzel hizmetlere imza atacağımıza bende gönülden inanıyorum. Nazik ziyaretlerinizde dolayı teşekkür ederim” ifadelerine kulandı.Menderes Kaymakamı1973 Denizli – Güney doğumlu olan Bahri TİRYAKİ, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni tamamladı.

Mülki İdare Amiri olarak Afyon-Bayat; Kars-Susuz; Burdur-Yeşilova; Giresun-Eynesil; Aydın-Germencik Kaymakamlıkları ve Şanlıurfa ile Aydın’ da Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu.
1998 yılında İngiltere Southampton ve Bournemouth şehirlerinde yabancı dil ve kamu yönetimi eğitimi aldı.
1999 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nde “Türk Yönetim Sisteminde Özelleştirme Uygulamaları” yüksek lisans eğitimini ve 2008 yılında İngiltere’de University of Portsmouth’ ta Europcan Studies Bölümü’nde “Avrupa Birliği Ombudsmanlığı” üzerine ikinci yüksek lisans eğitimini tamamladı.
Çok iyi derecede İngilizce bilmekte olan TİRYAKİ, Belçika-Brüksel’de Avrupa Birliği kurumlarında iyi yönetişim ve Avrupa Birliği uygulamaları alanında; ABD University Of Davies’te iyi tarım uygulamaları ve tarıma dayalı endüstri uygulamaları alanında; ABD Las Vegas ve San Fransisco’ da jeotermal enerji kongresi ve jeotermal enerjiye dayalı elektrik üretimi uygulamaları alanında bilimsel toplantılara ve saha çalışmalarına katılmıştır.
2016 yılı Aralık ayından beri Menderes Kaymakamlığı görevini yürüten Bahri TİRYAKİ evli olup, Emre ve Ege isimli iki çocuk babasıdır.
Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.