Dolar 34,2867
Euro 37,2083
Altın 2.979,97
BİST 9.054,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 20°C

PAZARAMA’DA ÜST DÜZEY GÖREV DEĞİŞİMİ

PAZARAMA’DA ÜST DÜZEY GÖREV DEĞİŞİMİ
4 Ekim 2024 19:05
84

HABERMAX. E-ticaret sektörünün hızla büyüyen yenilikçi online alışveriş platformu Pazarama’da üst düzey atamalar gerçekleşti. Kurucu Genel Müdür Serkan Uğraş Kaygalak, İş Bankası iştiraklerinden Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürlüğü’ne atandı. Pazarama’da Kıdemli Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten M. Bülent Kutacun ise yeni Genel Müdürlük görevini üstlendi.

Bankacılık ve ödeme sistemleri sektöründe 25 yılı aşkın deneyime sahip olan M. Bülent Kutacun, Orta Doğu Teknik Üniversitesi İstatistik Bölümünden mezun olduktan sonra iş hayatına 1999 Ekim ayında İş Bankası Ödeme Sistemleri Bölümünde başladı. Bu bölümde; chargeback, fraud, raporlama, acquiring, strateji, sistem performansı ve e-ticaret ile ilgili birimlerde çeşitli görevler aldı, yöneticilik yaptı. Son olarak Ödeme Sistemleri Ekosistem Bölüm Müdürü iken Topkapı Danışmanlık Elektronik Hizmetler Pazarlama ve Ticaret A.Ş.’de “Genel Müdür Yardımcısı” olarak görevlendirildi. 1 Ekim 2024 itibarıyla Genel Müdür görevine atandı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Kutacun, “Pazarama, online alışveriş, araçta akaryakıt ödemesi, uçak bileti satışı, otel rezervasyonu, araç kiralama, ulaşım kartı yüklemesi gibi farklı hizmetleri tek uygulama üzerinden tüketicilere sunan bir dijital platform şirketi. Önümüzdeki dönemde de hem iş ortaklarımızın hem de tüketicilerimizin yanında olarak Pazarama’yı ileriye taşıyacak ve ekosistemimizi güçlendirecek çalışmalar yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Pazarama Hakkında:

Pazarama, bir İş Bankası iştiraki olan Topkapı Danışmanlık Elektronik Hizmetler Pazarlama ve Ticaret A.Ş. bünyesinde kurulmuştur. Kullanıcılarına günlük hayatın her anında tek uygulamadan ihtiyaçlarını karşılamayı vadeden Pazarama, online alışveriş, akaryakıt ödemesi, tatil rezervasyonu gibi farklı hizmetleri platformunda birleştiriyor. Üstelik ödeme anında kullanıcılara indirim, taksit ve puan gibi pek çok kolaylık da sunuyor. Online alışveriş ve e-ticaret sektörüne tüm paydaşlar için yenilikçi ve farklı bir anlayış getirmeyi hedefleyen Pazarama, değer ve dayanışma odaklı, yerel üreticilere güç veren bir bakış açısıyla e-ticarete 360 derece bakabilen bir platformdur. Pazarama.com, Maximum Mobil ve Pazarama uygulaması üzerinden ulaşılabilen yenilikçi e-ticaret ekosistemi Pazarama’da, hayatı kolaylaştıran özellikler sürekli geliştiriliyor ve seçkin firmaların ürünlerine ilişkin ödemeler güvenle ve kolayca tamamlanabiliyor.

Paylaşın:
Habermax'ta Tarafsız ve Şeffaf Habercilik Habermax olarak, habercilik anlayışımızın temelinde objektiflik, tarafsızlık ve şeffaflık yer alıyor. İnternet sitemizde, hakaret içermediği sürece her görüşe saygı göstererek, farklı bakış açılarına yer vermeye özen gösteriyoruz. Siyasi haberlerde sağ-sol ayrımı yapmaksızın, toplumun her kesimine hitap eden ve doğru bilgilendirmeyi amaçlayan içerikler sunuyoruz. Güncel ve doğru habere ulaşmanın önemine inanan Habermax, okuyucularının güvenini kazanmayı ve korumayı hedeflemektedir. Siz de güvenilir ve tarafsız haberlere ulaşmak için bizi takip etmeye devam edin.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.