Dolar 32,5653
Euro 34,8785
Altın 2.438,13
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

Özgen Nama Sancaktepe’de yapacaklarını anlattı

Özgen Nama Sancaktepe’de yapacaklarını anlattı
4 Mart 2019 19:09
568

AHA.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin Sancaktepe Belediye Başkan adayı Özgen Nama’ya destek olmak için Sancaktepe’de.Özgen Nama Sancaktepe'de yapacaklarını anlattı

GERÇEK GÜNDEM – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin Sancaktepe Belediye Başkan adayı Özgen Nama‘ya destek olmak için Sancaktepe’ye geldi. Kılıçdaroğlu’ndan önce CHP’nin Sancaktape Belediye Başkan adayı Özgen Nama vatandaşlara seslendi.

Özgen Nama’nın açıklamalarından satır başları:

Sevgili Sancaktepeliler nasılsınız? Sevgili dostlar, bizim gelişimiz eşit hizmet, temiz siyaset için. Sizin özleminiz bu mu? Eşit hizmet ve barış mı? Özgürlük mü? Demokrasi mi? İşte Sancaktepe meydanları bu seslerle yankılanacak, bunun için geliyoruz.

“30 YILDIR SANCAKTEPE’DE YAŞAYAN SİZDEN BİRİYİM”

Bu kardeşiniz 30 yıldır Sancaktepe’de yaşayan sizden biri, içinizden biri. Sevgili kardeşlerim, biz Sancaktepe’de yoksullukla mücadele etmek için, işsizlikle mücadele etmek için, imar adaletsizliğini ortadan kaldırmak için geliyoruz.

Belediye hizmetlerinin her alanında eşitsizliğin had safhada olduğunu biliyorum. Her Sancaktepeli’nin Belediye Başkanı olmak için geliyorum.

Kadrolarımız, Sancaktepe’nin çocuklarından oluşuyor, her meslekten, her mahalleden arkadaşlarımla güçlü bir kadroyla geliyorum. Her mahallede kreşlerimiz olacak. Tıpkı Ataşehir Belediyemizin yaptığı gibi tıp merkezleri yapmaya geliyoruz.

Sancaktepe’de bir caddenin sağ tarafı 3 kat, öbür tarafı 7 kat olmayacak. Sancaktepe’de kooperatifçiliği öne çıkaracağız. Kooperatif dükkanları kuracağız.

Sütü, ekmeği taze olarak o mağazalarda alacaksınız. Yani üreticiden doğrudan tüketiciye, Ovacık Belediyesi gibi.

Biz mahalleleri mahalle meclisleri ile yöneteceğiz, bir kapsayıcı bir kamu belediyeciliği yapacağız. Belediyelerin kararları mahallelerde alınacak. Her mahalleye mahalle meclisi kuracağız.

“BİZİM SINIFLARIMIZ DA BEŞİKTAŞ VE KADIKÖY’DEKİ GİBİ OLACAK”

Eğitime önem vereceğiz, eğitim alanlarını çoğaltacağız, bizim sınıflarımız da Beşiktaş, Kadıköy’deki gibi 24-26 kişilik olacak. Eğitimde bir kalkınma, çocuklarımıza fırsat eşitliği için… Muhteşem bir eğitim kalkınma modeliyle geliyoruz. Bunu birlikte başaracağız.

Biz 31 Mart’ta da yine böyle bir kalabalıkta birbirimize sesleneceğiz, CHP rozetini çıkaracağım, tüm Sancaktepe’nin belediye başkanı olmaya geliyorum.

GERÇEK GÜNDEM

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.