Dolar 32,2228
Euro 35,0706
Altın 2.526,26
BİST 10.741,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

O tokatlara istenen ceza belli oldu

İstanbul Beşiktaş’taki bir eğlence mekânının mülk sahibi olan Şahin Ş.’nin, çalışanların da arasında bulunduğu 5 kişiye attığı tokat görüntüleri büyük tepki çekmişti. Önüne geleni tokatlayan Şahin S. hakkındaki savcılık soruşturması tamamlandı. Aynı zamanda iki şikayetçiye “Hepinizi öldürürüm. S…. gidin” şeklinde hakaret ve tehditte bulunduğu öne sürülen iddianamede Şahin Ş. hakkında 12 yıla kadar hapis talep edildi

O tokatlara istenen ceza belli oldu
10 Şubat 2020 20:38
365

Beşiktaş’taki çalışanların da arasında bulunduğu 5 kişiyi tokatlayan Şahin Ş. hakkındaki savcılık soruşturması tamamladı. Şahin Ş. hakkında 12 yıla kadar hapis talep edildi.

 

MEKÂNIN BULUNDUĞU MÜLK SAHİBİ

Habertürk muhabiri Serdar Kulaksız’ın haberine göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, şüpheli Şahin Ş.’nin Beşiktaş’ta bulunan eğlence mekanının bulunduğu yerin mülk sahibi olduğu burayı işletmediği belirtildi.

YAŞANAN OLAY ANLATILDI

Şüpheli Şahin Ş.’nin olay günü akşam saatlerinde işletmeye gelerek çalışanlardan Gaye A. ve o an yanında bulunan Enver D.’ye saldırdığı ve darp ettiği öne sürüldü. Aynı zamanda iki şikâyetçiye “Hepinizi öldürürüm. S…. gidin” şeklinde hakaret ve tehditte bulunduğu öne sürülen iddianamede, şüphelinin aynı işletmede alışan Cihan P.’yi ittirerek tokat atarak darp ettiği, çalışan Mustafa D.’ye hakaret ettiği öne sürüldü. Şüphelinin ayrıca işletmede bulunan Özgür A., isimli bir müşteriye de tokat atarak darp ettiği ileri sürüldü.

BASİT YARALAMA SUÇUNU İŞLEDİ

İddianamede, şüpheli Şahin Ş.’nin ifadesinde olay günü şikâyetçi Gaye ve Özgür’e tokat attığını beyan ederek tevilli ikrarda bulunduğu, kamera görüntüleri ve şüpheli Şahin’in ikrarı Cihan ve Enver’e karşı basit yaralama suçlarını işlediği öne sürüldü.

CD ÇÖZÜMLERİ İDDİANAMEDE YER ALDI

İddianamede, CD izleme ve tutanaklarda, şüphelinin müşteki Enver’in yanına gelerek tokat attığı, daha sonra müşteki Gaye’nin yanına giderek tokat attığı, ardından bir kez daha tokat attığı, ardından sinirli bir şekilde müşteki Gaye’nin saçından tutarak savurduğu öne sürüldü. İddianamede, şüpheli Şahin Ş.’nin ayrıca müşteki Mustafa D. ve müşteki Özgür A.’ya da tokat attığının görüldüğü anlatıldı.

12 YILA KADAR HAPİS TALEP EDİLDİ

Şüpheli Şahin Ş.’nin, basit yaralama, tehdit ve hakaret suçlarını işlediği gerekçesiyle 2 yıl 8 aydan 12 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanması talep edildi.

  • ÇALIŞANLARINA “AYAĞA KALKMADIN” DAYAĞI
    ÇALIŞANLARINA “AYAĞA KALKMADIN” DAYAĞI
24 SAATGÜNÜN ÖZETİ

24 saat

24 saat günün önemli haberleri ve gelişmeleri
Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.