Dolar 34,0646
Euro 37,8417
Altın 2.801,48
BİST 9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Per 24°C
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 24°C

Avantgarde Refined Yalıkavak, “Geçmiş ve Gelecek” Sergisiyle Sanat ve Konforu Birleştiriyor

Avantgarde Refined Yalıkavak, “Geçmiş ve Gelecek” Sergisiyle Sanat ve Konforu Birleştiriyor
10 Eylül 2024 20:10
156

HABERMAX. Yalıkavak’ın büyüleyici Küdür Koyu’nda yer alan Avantgarde Refined Yalıkavak, lüks ve konforu birleştirerek misafirlerine eşsiz bir konaklama deneyimi sunuyor. Şimdi bu deneyimi bir adım öteye taşıyan otel, “Geçmiş ve Gelecek” isimli sanatsal sergiye ev sahipliği yapıyor.

Sergi, geçmişin zarif izlerini ve bugünün enerjisini harmanlayarak ziyaretçilerine zaman yolculuğu deneyimi sunuyor. Fotoğraflar üzerine eklenen katmanlarla, hem siyah beyaz hem de renkli detaylar, geçmişin ve günümüzün birleşimini etkileyici bir şekilde yansıtıyor. Sol tarafta nostaljik izler, sağ tarafta ise geçmişten ilham alan günümüz kareleri yer alıyor.

Serginin manifestosu, geçmişin hatıralarını yaşatırken geleceğe umut ve heyecanla bakmayı amaçlıyor. Her bir kare, nostalji ve yeniliğin birleşiminden doğan bir anlatı sunarak, Avantgarde Refined Yalıkavak’ın zarif stilini ve Wangan Design ile modern, sıcak çizgilerini harmanlıyor. Sanat yönetmeni Elif Ekilen ve küratör Gizem Güngördü Ercengiz’in titiz çalışmalarıyla hazırlanan sergi, izleyicilere eğlenceli ve anlamlı bir sanat deneyimi vaat ediyor.

Sanatçı: Elif Ekilen

2002 doğumlu Elif Ekilen, İstanbul Bilgi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü’nde eğitim aldıktan sonra görsel sanatlara olan ilgisini derinleştirdi. Avantgarde Refined Yalıkavak’ın sanat yönetmeni Gizem Güngördü Ercengiz ile bir tasarım projesi sırasında tanıştı ve otelin sanatçı kadrosuna katıldı. Ekilen, otelin huzurlu atmosferini ve geçmiş ile modern yapılarının birleşimini renkli ve yaratıcı işler aracılığıyla yansıtıyor.

Küratör: Gizem Güngördü Ercengiz

2010 yılından bu yana aktif olarak sanat hayatını sürdüren Gizem Güngördü Ercengiz, solo ve karma sergilerin yanı sıra mimari projeler ve markalar için kişisel tasarımlar yapmaktadır. Sanat dünyasında geniş bir etki alanı bulunan Ercengiz, Avantgarde Refined Yalıkavak sergisinin başarılı bir şekilde küratörlüğünü üstlenmiştir.

Paylaşın:
Habermax'ta Tarafsız ve Şeffaf Habercilik Habermax olarak, habercilik anlayışımızın temelinde objektiflik, tarafsızlık ve şeffaflık yer alıyor. İnternet sitemizde, hakaret içermediği sürece her görüşe saygı göstererek, farklı bakış açılarına yer vermeye özen gösteriyoruz. Siyasi haberlerde sağ-sol ayrımı yapmaksızın, toplumun her kesimine hitap eden ve doğru bilgilendirmeyi amaçlayan içerikler sunuyoruz. Güncel ve doğru habere ulaşmanın önemine inanan Habermax, okuyucularının güvenini kazanmayı ve korumayı hedeflemektedir. Siz de güvenilir ve tarafsız haberlere ulaşmak için bizi takip etmeye devam edin.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.