Dolar 34,2609
Euro 36,9767
Altın 3.036,14
BİST 8.751,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 19°C

Mustafa Sarıgül’den Montaj Kaset Tepkisi: “Adalet Önünde Hesaplaşacağız”

Mustafa Sarıgül’den Montaj Kaset Tepkisi: “Adalet Önünde Hesaplaşacağız”
18 Temmuz 2024 13:32 | Son Güncellenme: 18 Temmuz 2024 13:37
304

HABERMAX. Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan milletvekili Mustafa Sarıgül, geçtiğimiz günlerde kendisine yönelik yapılan montaj kasetle ilgili sert bir açıklamada bulundu. Sarıgül, dün gece yayınlanan videonun ardından Türk Akreditasyon Kurumu tarafından akredite edilmiş ulusal kriminal büroya başvurduğunu ve yapılan inceleme sonucunda videonun montaj olduğuna dair bir rapor alındığını belirtti.

“Bu alçak videoyu yayınlayınca Türk Akreditasyon Kurumu tarafından resmen akredite edilmiş ulusal Kriminal büroya başvurdum. Kriminal laboratuvar yaptığı incelemede videonun montaj olduğuna dair rapor verdi. Konuyla ilgili olarak savcılığa başvurdum. Bu alçaklarla yargı önünde hesaplaşacağız,” diyen Sarıgül, uzun yıllar birlikte çalıştığı bir arkadaşının sanal görüntülerle hedef alınmasının kendisini son derece üzdüğünü ifade etti.

Sarıgül, “Siyasi hayatım boyunca çok alçaklık gördüm ama bu kadarını görmemiştim. Bunun da üstesinden geleceğim. Bu alçaklığı ve şerefsizliği yapan, yaptıran ve bunu fırsat bilenlerin heveslerini kursaklarında bırakacağım,” şeklinde konuştu.

Mustafa Sarıgül’ün açıklamaları, siyaset dünyasında geniş yankı buldu ve olaya yönelik adli sürecin nasıl ilerleyeceği merakla bekleniyor.

Paylaşın:
Habermax'ta Tarafsız ve Şeffaf Habercilik Habermax olarak, habercilik anlayışımızın temelinde objektiflik, tarafsızlık ve şeffaflık yer alıyor. İnternet sitemizde, hakaret içermediği sürece her görüşe saygı göstererek, farklı bakış açılarına yer vermeye özen gösteriyoruz. Siyasi haberlerde sağ-sol ayrımı yapmaksızın, toplumun her kesimine hitap eden ve doğru bilgilendirmeyi amaçlayan içerikler sunuyoruz. Güncel ve doğru habere ulaşmanın önemine inanan Habermax, okuyucularının güvenini kazanmayı ve korumayı hedeflemektedir. Siz de güvenilir ve tarafsız haberlere ulaşmak için bizi takip etmeye devam edin.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.