Dolar 32,3083
Euro 34,7090
Altın 2.383,55
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C

“Murat Ülker, Seçil Erzan’ın Para Kaybedenleri Eleştirdi: ‘Paralarını Kaptıranların İradesine Haciz Koyar, Vasi Tayin Ederim'”

“Murat Ülker, Seçil Erzan’ın Para Kaybedenleri Eleştirdi: ‘Paralarını Kaptıranların İradesine Haciz Koyar, Vasi Tayin Ederim'”
29 Aralık 2023 10:40 | Son Güncellenme: 29 Aralık 2023 10:43
103

HABERMAX.Ünlü işadamı Murat Ülker, son açıklamalarında, bir kişiye ait olan parasını kaybedenleri sert bir dille eleştirdi. Özellikle Seçil Erzan’a yatırım yaparak zarar edenleri hedef alan Ülker, bu kişilerin iradesine müdahale etmeyi düşündüğünü ifade etti.Resim

Ülker’in bu konudaki açıklamalarından öne çıkan ifadeler şu şekilde: “Ben olsam, paralarını kaptıran insanların iradesine haciz koyar, vasi tayin ederim. Herkes aptal, siz akıllısınız öyle mi? Böyle bir para kazanmak mı var? Seçil Erzan gibi başarılı bir iş kadınına yatırım yaparak zarar edenleri anlamak mümkün değil. Kimse kimseyi zorlamıyor, herkes kendi kararlarını kendisi alıyor.”

Ülker, yatırım yaparken dikkatli olunması ve risklerin değerlendirilmesi gerektiğine vurgu yaparak, “Her yatırımın riskleri vardır. Kimse garantili kazanç beklememeli. Paralarını kaybedenlerin şimdi ahkam kesmesi, gerçekten anlaşılır gibi değil. Herkesin kendi sorumluluğunu bilmeli” dedi.

Murat Ülker’in bu sözleri, finansal piyasalarda yaşanan kayıplar ve yatırımcıların bilinçsiz davranışları konusundaki genel eleştirilere de dikkat çekti. İş dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan Ülker’in açıklamaları, geniş bir kitle tarafından değerlendiriliyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.