Dolar 32,3836
Euro 34,7740
Altın 2.435,64
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 17°C

“Murat Kurum’un Menemen Algısı Sosyal Medyada Gündem Oluşturdu”

“Murat Kurum’un Menemen Algısı Sosyal Medyada Gündem Oluşturdu”
12 Mart 2024 20:52 | Son Güncellenme: 12 Mart 2024 20:54
186

HABERMAX. Çevrimiçi platformlarda paylaşılan bir dizi görsel, Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Murat Kurum’un gençlerin evinde misafir olduğunu ve mutfakta menemen yaptığını gösterdi. Ancak, paylaşılan fotoğraflarda mutfak ocağının yanmadığı ve menemen pişirir gibi gözükmesine rağmen gerçekte pişirme işleminin yapılmadığı fark edildi. Bu durum, sosyal medyada geniş kitleler tarafından tartışma konusu oldu.

Kurum’un misafir olduğu evde menemen yapması ve buna dair fotoğraflar paylaşması, ilk başta olumlu bir algı yarattı. Ancak, fotoğraflarda ocağın yanmadığının fark edilmesiyle birlikte, gerçeklikle bağdaşmayan bir algı oluştu. Özellikle, menemenin malzemelerinin maliyetinin bir yılda neredeyse yüzde 100 artması da bu tartışmaların fitilini ateşledi.

Sosyal medyada, Kurum’un menemen yaparken çekilen fotoğrafının gerçekliği sorgulanırken, aynı zamanda gençlerin evinde misafir olması ve gençlere yakın davranması takdir edildi. Ancak, bazı kullanıcılar, bu tür görüntülerin siyasi amaçlarla kullanıldığını ve gerçekliğin sorgulanması gerektiğini belirtti.

Kurum’un menemen yaparken çekilen fotoğrafının ocağın yanmamasıyla gerçeklikle bağdaşmayan bir algı oluşturması ve bu durumun sosyal medyada gündem oluşturması, siyasetin günlük yaşamla nasıl etkileşime girdiğine dair bir örnek olarak değerlendirildi. Ayrıca, bu tartışmaların tüketici fiyatlarındaki artış ve gençlerin yaşadığı ekonomik zorluklar gibi daha geniş konulara da dikkat çektiği belirtildi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.