Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 18°C

Moneytolia’da üst düzey atama

Moneytolia’da üst düzey atama
12 Ekim 2023 15:20
95

HABERMAX.Türkiye’nin yenilikçi Fintech şirketlerinden Moneytolia’da üst düzey bir atama gerçekleşti. Moneytolia’da CFO’luk görevi yapan Sevinç Akpınaroğlu, Moneytolia’nın yeni CEO’su olarak atandı. Sevinç Akpınaroğlu, stratejik çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini duyurdu.

Türkiye’nin yenilikçi Fintech şirketlerinden Moneytolia’da üst düzey bir atama gerçekleşti. Ekim 2022’den bu yana CFO’luk görevini yürüten Sevinç Akpınaroğlu, Moneytolia’nın yeni CEO’su olarak atandı. Sevinç Akpınaroğlu, ‘Paranın yeni hali’ sloganıyla hizmet veren Moneytolia’nın ürün ve hizmet çeşitliliğinin artırılması ve rekabetçi ürünlerin geliştirilmesi için teknoloji odaklı liderlik yapacak.

Sevinç Akpınaroğlu 24 yıllık tecrübeye sahip

İstanbul Teknik Üniversitesi Matematik Mühendisliği bölümünden mezun olan Sevinç Akpınaroğlu, 24 yıllık kariyerinin ilk adımlarını Demirbank’ta Kurumsal Pazarlama Analisti olarak attı. 2000 yılında İnterbank’ın Bahçekapı şubesine Kurumsal Pazarlama Yetkilisi olarak atanan Akpınaroğlu, 2002-2004 yılları arasında Bayındırbank’ın Bahçekapı şubesine Kurumsal Pazarlama Yönetmeni olarak çalıştı. 2004-2015 yılları arasında Denizbank’ta sırasıyla Zeytinburnu Şubesi Ticari Pazarlama Yönetmeni, Denizbank Ticari Pazarlama Grubu Bölüm Müdürü, Küçükbakkalköy Şube Müdürü, Pendik Şube Müdürü, Altıyol Şube Müdürü olarak görev yapan Akpınaroğlu, 2015-2018 yılları arasında T-BANK’ta Kartal E-5 Şube Müdürlüğü görevini yürüttü. 2022 yılından bu yana Moneytolia’da CFO’luk görevini yürüten Sevinç Akpınaroğlu, bundan sonra Moneytolia’nın CEO’su görevini üstlenecek.

Moneytolia’nın konumunu emin adımlarla güçlendireceğiz

Moneytolia’nın yeni CEO’su Sevinç Akpınaroğlu görüşlerini şu şekilde belirtti:

“Öncelikle Yönetim Kurulumuza bu önemli ve gurur verici görevi güven duyup bana emanet ettikleri için teşekkür ediyorum. Moneytolia, Fintech dünyasında yeni olmasına rağmen oldukça iddialı. Kullanıcılarımızın hayatlarına fayda sağlayacak birçok proje geliştiriyoruz. Tüm bu çalışmaları, sabırsızlıkla ve heyecanla kullanıcılarımızla buluşturmayı hedefliyoruz. Moneytolia’nın Fintech dünyasındaki konumunu emin adımlarla güçlendireceğiz” dedi.

Moneytolia Hakkında

Moneytolia, 2020 yılında kurulmuştur ve Türkiye’nin yenilikçi FinTech şirketlerinden biridir. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından 2022 yılında lisans verilerek faaliyetine başlamıştır. Finansal hizmetleri teknolojiyle dönüştüren Moneytolia, kullanıcılarını global dünyaya entegre edecek yenilikçi ürün ve hizmetler ile tanıştırmaktadır. Ürün yelpazesi içinde bireysel ve kurumsal hesap, 7/24 para transferi, fatura, kredi kartı borcu ve bağış ödemeleri, oyun & dijital kod satın alma, POS hizmetleri, tüm dünyada geçerli Moneytolia Kart ve Sanal Kart yer almaktadır. Moneytolia, yurt dışına para transferi hizmetiyle de sektöre yeni bir soluk, kullanıcılara yeni bir kolaylık getirmiştir. Finansal hizmetlerin tek hesap üzerinden, yepyeni bir deneyimle gerçekleştirilmesi için çalışan Moneytolia, kullanıcılarının hayatlarını kolaylaştıracak ürün ve hizmetleri geliştirmeye aralıksız devam edecektir.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.