Dolar 32,5327
Euro 34,9291
Altın 2.444,49
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C

Milyarder Atilla Artam şimdi de otomatik tüfekle köpek katletti

Milyarder Atilla Artam şimdi de otomatik tüfekle köpek katletti
8 Mart 2024 23:57 | Son Güncellenme: 8 Mart 2024 23:58
165

HABERMAX. Daha önce hayatını kaybeden babası Murat Sabri Artam hakkında sahte rapor düzenleyerek mirası ele geçirmeye çalışması gibi skandal iddialarla gündeme gelen Prof. Dr. Atila Artam, son olarak komşunun köpeğini otomatik tüfekle öldürmesiyle gündeme oturdu.

İstanbul Sarıyer’de hayvancılıkla uğraşan F.K., ikametinin bulunduğu Bahçeköy mevkiinde hayvanlarını otlatırken, yan komşusu Atila Artam’la karşılaştı. İki küçük köpeği ile gezen Atila Artam’ı gören F.K., çoban köpeklerinin otlayan sürüyü koruduğunu belirterek, köpeklerinin zarar görebileceği konusunda Artam’ı uyardı. İki komşu konuşurken çoban köpeklerden biri harekete geçti ve Atila Artam’ın köpeklerinden birine saldırdı. F.K. köpeği kurtarmaya çalıştı ama başarılı olamadı.KÖPEĞİ OTOMATİK TÜFEKLE TARADI

Diğer köpeğini alıp öfkeyle eve giden Atila Artam ise otomatik tüfeğini kuşanarak olay yerine geri döndü ve sürüsünü koruma içgüdüsü ile hareket eden köpeği yaylım ateşine tuttu.

HAYVANI 8 KURŞUNLA ÖLDÜRMÜŞ!

Hayvanlarını korumaya çalışan Çoban F.K., diğer köpeğini katliamdan kurtarabildi ve götürüp evine bağladı. Geri döndüğünde Atila Artam’ın saldırısına uğrayan köpeğini kanlar içinde yerde yatarken buldu. Köpeğinin cansız bedeninde 8 kurşun yarası tespit eden F.K., Sarıyer Çayırbaşı’ndaki Şehit Emrah Taşdemir Polis Merkezi’nde aldı.

‘KENDİSİNİ UYARMASINA RAĞMEN…’

Emniyette verdiği ifadede F.K., “Komşum Atila Artam iki süs köpeğiyle yanıma geldi. Kendisini çoban köpeklerim konusunda uyardım ve ‘dikkat et, seninkileri boğarlar’ dedim. O da bana ‘Zaten bu köpekler benimkileri kedi gibi görüyor’ dedi. Biz konuşurken benim çoban köpeğim süs köpeklerinden birini tuttu, boğmaya başladı. Ayırmaya çalıştım ama başaramadım. Köpeğinin öldüğünü gören Atila Artam, eve gidip otomatik tüfeğiyle köpeğimi kurşunladı.

ARALARINDA HİÇBİR HUSUMET YOKKEN…

Köpeğinin cansız bedenini fotoğraflayıp polis merkezine giden, burada verdiği ifadede Atila Artam’la daha önceden hiçbir husumeti olmadığını ve kendisinden şikayetçi olduğunu belirtti.

AİLENİN SERVETİNİ SAHTE BELGEYLE ELE GEÇİRME SUÇLAMASI

Bu cinayet, Atila Artam’ın ilk gündeme gelişi değil. Artam ailesinin 2010 yılında 300 milyon lira olan serveti için, daha babası Murat Sabri Artam hayattayken mücadeleye giriştiği iddia edilen Atila Artam hakkında, babası ve annesi hakkında “şuurlarını kaybettiklerine dair” sahte rapor düzenleyip mallarını ele geçirmeye çalışmaktan dava edilmişti.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.