Dolar 32,3401
Euro 35,1021
Altın 2.310,34
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

İBB BAŞKANI İMAMOĞLU EL ATTI

İBB BAŞKANI İMAMOĞLU EL ATTI
8 Temmuz 2021 01:18 | Son Güncellenme: 8 Temmuz 2021 01:21
287

AHA.İBB Gıda Konseyi Başkanı Gökhan Günaydın geçtiğimiz günlerde Facebook sayfasında yaptığı bir paylaşımda. Marmara Belediyeleri ile İBB’nin yürüttüğü işbirliği ve dayanışma çalışmaları açısından, 6 Temmuz 2021 önemli bir çalışma günü oldu.


Bu çerçevede, öğleden önce tüm İBB bürokratları ve iştirak şirketlerinin genel müdürleri ile bir araya gelinerek; Tekirdağ, Bursa, Balıkesir ve Kocaeli illerinde belediyelerimiz ile yapılması planlanan çalışmalarda gerçekleştirdiğimiz projeler ve elde ettiğimiz sonuçlar değerlendirildi, pandemi döneminde uygulanamayan bazı projelerin tarihlenmesinde bazı revizeler gerçekleştirildi. Sözü edilen toplantı düzenli aralıklarla tekrarlanarak, çalışmaların etkinlik düzeyi denetlenecektir.
Öğleden sonra ise Bilecik ve Yalova heyetleri ile tüm İBB bileşenleri bir araya gelerek, sözü edilen iki ilde yapılacak çalışmalar gözden geçirildi.


Öğleden sonraki toplantıya Yalova İl Başkanımız Mehmet Gürel, Yalova Belediye Başkanımız Vefa Salman, Merkez İlçe Başkanımız İsmail Erdem Doğancı, Subaşı Belediye Başkanımız Turan Canbay ve Kaytazdere Belediye Başkanımız Ali Kangal katıldılar.
Bilecik heyetimizde ise İl Başkanımız Mehmet Metin Yaşar, Bilecik Milletvekilimiz Yaşar Tüzün, Merkez İlçe Başkanımız Berna Pamukçu, Bilecik İl Belediye Başkanımız Semih Şahin, Bilecik İl Belediye Başkan Yardımcımız Melek Mızrak Subaşı, Bozüyük İlçe Başkanımız İhsan Esel, Bozüyük Belediye Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ve Belediye Başkan Yardımcımız Vedat Kazıcı yer aldı.
Bilecik ve Yalova illerimizde İBB işbirliği ile gerçekleştirilecek projelerin ele alındığı toplantı, katılımcı bir anlayışla ve verimli bir nitelikte yürütüldü. Olumlu sonuçlarının kısa sürede hayata geçmesiyle, Bilecik ve Yalova’da yaşayan yurttaşlarımız da bu dayanışmadan yararlanıyor olacaklar.


Toplantılar sonrası tüm katılımcılar akşam yemeğinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya gelerek, toplantıya ilişlin genel değerlendirmeler yaptılar.
Önümüzdeki dönemde benzer toplantılar Çanakkale, Kırklareli ve Edirne içinde gerçekleştirilecek.
Dayanışma ve emek hayatı güzelleştirmeye devam edecek..

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.