Dolar 32,3882
Euro 35,1467
Altın 2.326,10
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

 MEHMET AYDOĞANOĞLU BÖLGEDEKİ STK’LARLA BULUŞTU

 MEHMET AYDOĞANOĞLU BÖLGEDEKİ STK’LARLA BULUŞTU
3 Aralık 2018 00:12 | Son Güncellenme: 3 Aralık 2018 00:17
601

AHA.Meclis üyeliği açıklandığı gün CHP’den başvurusunu gerçekleştiren Mehmet Aydoğanoğlu Ataşehir’de adından sıkça söz ettiriyor. İlçe gündemine damgasını vuran Ataşehir Meclis Üyesi aday adayı Mehmet Aydoğanoğlu, bölgedeki STK ve hemşehri dernek ve üyelerinin gönlüne taht kurmuş bir isim.

Geçtiğimiz günlerde Mehmet Aydoğanoğlu Ataşehir’de verdiği sabah kahvaltısıyla hemşehrilerini ve bölge STK’larını bir araya getirdi. CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve yönetimi de kahvaltıya katılım gösterdi. Aydoğanoğlu, katılımcılara yaptığı selamlama konuşmasında “Belediye başkanım, federasyon başkanım, platform başkanım, kadın kolları başkanlarım hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz” dedi.Selamlama konuşmasının ardından sözlerine devam eden Aydoğanoğlu “18 yaşında iş hayatına Skoda fabrikasında başladım. Burada otomobil iş sendikasında çalıştım. Daha sonra Isuzu fabrikası ile birlikte DİSK’e bağlı maden iş sendikasıyla birleşen birleşik metal iş sendikasında 30 sene kısım temsilciliği şube ve genel merkez delegelikleri yaptım. 16 yaşlarında tanışıp görev yaptığım CHP gençlik kolları SDHP’de üyelik ve çalışmalarda bulundum.
2019 yerel seçimlerde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurdugu CHP’de aktif siyesete başlamış bulunuyorum .
Belediye meclis üyeliği için Çorumlu STK ile istişarede bulundum; tam destek hep destek sözünü aldım.
Sahada yaptığım çalışmalarda yakın bir ilgi gördüm. CHP’nin bizlere bizlerin de CHP’ye ihtiyacı var. Siyaset; hizmet etme yarışıdır. Hizmet; lütuf değil siyasinin görevidir anlayışıyla siz Çorumluları, Alaşehirli dostlarımızı en iyi şekilde temsil edeceğim. Kapım siz değerli hemşehrilerime her daim açık olacaktır. Başta bizlere CHP kapısını sonuna kadar açan CHP Ataşehir ilçe başkanım Sn.Hakkı Altınkaynak başkanıma çok teşekkür ediyorum.
Şahsım adına hep destek tam destek diyen siz değerli hemşehrilerime de şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.