Dolar 32,2588
Euro 35,0430
Altın 2.464,98
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Marmaris’te Coşkulu Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları İçin Hazırlıklar Tamamlandı

Marmaris’te Coşkulu Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları İçin Hazırlıklar Tamamlandı
23 Ekim 2023 16:04 | Son Güncellenme: 24 Ekim 2023 01:00
159

HABERMAX.Marmaris Kaymakamlığı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 93. yılını coşkuyla kutlamak üzere resmi bir kutlama programı düzenliyor. Marmaris halkının ve ziyaretçilerin katılımını beklediği bu özel etkinlikler, Cumhuriyet Bayramı’nın anlam ve önemini vurguluyor.Fotoğraf açıklaması yok.

28 Ekim Cuma Günü Çelenk Sunum Töreni: Marmaris Kaymakamlığı’nın açıkladığı programa göre, 28 Ekim Cuma günü saat 13.00’te Atatürk Meydanı’nda çelenk sunum töreni düzenlenecek. Törene katılmak isteyenler için saat 12.45’te tören alanında yerlerini almaları gerekecek.

29 Ekim Cumartesi Günü Resmi Tören Geçişi: Cumhuriyet Bayramı’nın resmi kutlamaları 29 Ekim Cumartesi günü Atatürk Meydanı’nda gerçekleşecek. Saat 09.45’te başlayacak resmi tören geçişi için katılacak gruplar, tören alanındaki yerlerini alacaklar. Saat 10.00’da Marmaris Kaymakamı, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı, katılımcılar ve halkın bayramını kutlamak üzere törene katılacaklar. Tören programının ardından gösteriler ve resmi geçiş gerçekleştirilecek.

Bu etkinlikler, Marmaris’te Cumhuriyet Bayramı’nın coşku ve milli birlik ruhunu kutlamak için muhteşem bir fırsat sunuyor. Tüm Marmaris halkı ve ziyaretçileri, bu özel günü kutlama etkinliklerine katılmaya davet ediliyor.

Haber/Metin Sancar/ Marmaris 

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.