Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C

MARMARİS’İN CENNET KOYLAR TEMİZLENDİ

MARMARİS’İN CENNET KOYLAR TEMİZLENDİ
5 Ekim 2020 18:28 | Son Güncellenme: 5 Ekim 2020 18:33
1.061

AHA.Marmaris’te sık sık gerçekleştirilen çevre farkındalığı etkinliklerine haftasonu bir yenisi daha eklendi. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ın da destek verdiği etkinlik kapsamında 3 koy, çöplerden arındırıldı.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, CHP İlçe Başkanı Zekican Balcı, Meclis üyeleri Ummuhan Kabaçam, Hasan Yaylalı, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleriyle birlikte koy temizliği yaptı. Çevreci eylemleriyle tanınan İmdat Avcı’nın teknesiyle Kızılkum ve Cennet Adası’na giden Başkan Oktay ve gönüllüler, söz konusu koylardan onlarca torba çöp topladı. Temizlik İşleri Müdürlüğü personelinin de destek verdiği çalışmalar sırasında adaya terke edilen bir de kedi bulundu. ‘Ada’ ismi verilen kedi, tekne sahibi çevreci İmdat Avcı tarafından sahiplenildi. Toplanan çöpler tekrar tekneyle limana getirilerek, temizlik araçlarına teslim edildi.

UNUTMAYALIM Kİ MARMARİS HEPİMİZİN
Çevreyi temiz tutarak, doğaya sahip çıkılması çağrısında bulunan Belediye Başkanı Mehmet Oktay, çalışmayla ilgili şunları söyledi; “Tüm vatandaşlarımıza örnek olmak için koylarımızda bir temizlik etkinliği planladık. Üzücü manzaralarla karşılaşıyoruz. Gün boyu yaptığımız temizlik çalışmasında yaklaşık 120 poşet çöp topladık. Lütfen doğanın bize gelecek neslin emaneti olduğunu unutmayalım. Çevremizi temiz tutalım, doğaya sahip çıkalım. Vatandaşlarımızdan, misafirlerimizden bu konuda daha duyarlı olmalarını istiyoruz. Unutmayalım ki Marmaris hepimizin” dedi.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.