Dolar 32,4198
Euro 34,5755
Altın 2.385,17
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Marmaris Belediyesi Başkan yardımcısı Sevilen isim Hakan Köksal emekliye ayrıldı

Marmaris Belediyesi Başkan yardımcısı Sevilen isim Hakan Köksal emekliye ayrıldı
16 Kasım 2022 13:23 | Son Güncellenme: 16 Kasım 2022 14:22
664

HABERMAX.Marmaris Belediyesi’nde yıllarca çalışan ve emekli olan. Hakan Köksal’a Belediye Başkan Yardımcıları tarafından plaket takdim edilerek onure edildi. Köksal 1977 yılında Ankara Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 2 yıllık tapulama kursunu bitirerek, aynı yıl Aksaray Tapulama Müdürlüğü’nde Teknisyen olarak göreve başladı. Köksal 8 Temmuz 2014 tarihinden bu yana Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyordu ve bugün itibariyle emekliye ayrıldı

Emekliye ayrılan başkan yardımcısı Hakan Köksal, Marmaris Belediyesi’nde huzurlu bir 8 yıl geçirdiğini söyledi. Köksal, “Sekiz yıllık görev süremizde başta başkanımız olmak üzere tüm arkadaşlarımızla uyumlu bir çalışma dönemimiz oldu dedi

Çiçeklerle uğurlanan Hakan Köksal yaptığı veda konuşmasında, belediyelerde görev yapmanın önemine dikkat çekerken; ”Marmaris Belediyesinde görev yaptığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Sizlerinde şanslı olduğunuzu düşünüyorum. Allah hepinize bu günleri göstersin.” dedi.

Konuşmasında zaman zaman duygulanarak gözleri dolan Başkan Yardımcısı Hakan Köksal, kendsine bu sürprizi hazırlayan çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Bunu da başkanımıza borçluyuz. Başkanımız işini çok iyi bilen ve seven, işini takip eden, vatandaşa hizmeti ibadet sayan bir insan. Böyle bir başkan çok az bulunur. Müdürlerimizde tecrübeli ve hepsi de çok kaliteli. Belediyemizde işini seven ve iyi yapan bir kadroyla çalıştık. Böyle bir başkanla ve sizlerle çalıştığım için çok mutluyum. Hepiniz hakkınızı helal edin” ifadelerini kullandı.

HAKAN KÖKSAL KİMDİR?

İlk ve orta öğrenimini Ceyhan’da tamamladı. 1975 yılında Ceyhan Endüstri Meslek Lisesi’ni bitirdi. 

1977 yılında Ankara Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 2 yıllık tapulama kursunu bitirerek, aynı yıl Aksaray Tapulama Müdürlüğü’nde Teknisyen olarak göreve başladı. 

1989 yılında Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İş İdaresi Bölümü’nü bitirdi. Konya, Karaburun (İzmir) Tapulama Müdürlükleri’nde ve Yüreğir (Adana) Tapu Sicil Müdürlükleri’nde çalıştı. 

1988 yılında Serinhisar (Denizli) Tapu Sicil Müdürü oldu. Sırası ile Yatağan, Köyceğiz, Muğla ve Marmaris’te Tapu Müdürü olarak görev yaptı. 

8 Temmuz 2014 tarihinden bu yana Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. 

Haber Metin Sancar Muğla Marmaris 

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.