Dolar 32,2678
Euro 34,8554
Altın 2.434,20
BİST 10.090,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

LG’den Yeni Kampanya; “Hayat Sevgiden Daha Fazlasını Hissetiğinde Güzel”

LG’den Yeni Kampanya; “Hayat Sevgiden Daha Fazlasını Hissetiğinde Güzel”
22 Ağustos 2023 15:03
89

HABERMAX.LG’nin Yeniden Tanımlanan Stratejisinin Bir Parçası Olan Yeni Video Kampanyası, Gündelik Aşk Hikayelerine Işık Tutmayı ve Tüketicilerin Aileleriyle Sevdikleri Anları Tanımlamalarına Yardımcı Olmayı Amaçlıyor.

LG Electronics (LG), “Hayat Sevgiden Daha Fazlasını Hissetiğinde Güzel” isimli yeni bir kısa video kampanyası başlattı. Kampanya, LG ürün ailesini tüketicilerin günlük yaşamına daha fazla dahil ediyor ve evde yaşanan, bazen fark edilmeyen, her gün yaşanan sevgi dolu anları sergiliyor.

Aileler nasıl birbirini önemsiyor ve birbirine güveniyorsa, LG de müşterilerini önemsiyor. LG, büyükanne büyükbaba, ebeveyn ve çocukların da dahil olduğu geniş aile üyeleri arasındaki sürekli güçlenen bağı desteklemeyi ve kolaylaştırmayı amaçlıyor; çünkü LG “Hayat Sevgiden Daha Fazlasını Hissetiğinde Güzel” mottosuna inanıyor.

LG Electronics Ortadoğu ve Kuzey Afrika Bölge CEO’su IL HWAN LEE yeni kampanya ile ilgili, “LG, nesilleri ve bölgeleri aşan bir marka. Yenilikçi ürünlerimiz yalnızca rahatlık ve teknoloji liderliği pozisyonumuz gereği değil, aynı zamanda ‘Hayat Güzel’i vurgulamak ve tüketicilerin birbirini önemsemesine, paylaşmasına ve desteklemesine yardımcı olmak için yaratıldı. Yeni marka stratejimizin bir parçası olarak, Hayat Sevgiden Daha Fazlasını Hissetiğinde Güzel adlı bu yeni kampanya kapsamında tüketicilerimiz, LG ürünlerinin en küçük etkileşimleri bile sevgi dolu bir şeye dönüştürebildiğini görecek ve kampanyamızın anlamı ve etkisi daha da derinleşecek” şeklinde konuştu.

Modern bir sitcom tarzında 10 kısa filmin yer aldığı web dizisi, Temmuz ayında teaser videosu ile başladı. Her bölüm eğlenceden rahatlığa hijyene kadar farklı konseptlerde hizmet sunan bir LG ürünü içeriyor. Videoların odak noktası ise; aile ve görünüşte zararsız günlük durumların ev halkına sevgi dolu bir jest yapma fırsatını nasıl doğurabileceği… Her 15-20 saniyelik video, günlük gerilim noktasında başlayacak ve gece yarısı bir buzdolabı yağmacısının nasıl yakalandığı, kardeşlerin neden en iyi suç ortağı olduğu ve bazen gerçek aşkın sahte bir gülümseme anlamına geldiği gibi saptamalar sunacak. Her videoda “Hayat Güzeldir” felsefesi ile önlenebilecek gergin süreçlere yer verilecek.

Kampanya, aile hayatıyla sorunsuz bir şekilde bütünleşen farklı LG ürünlerine ışık tutacak ve aynı zamanda tüketicilere LG ev merkezini video aracılığıyla sanal olarak keşfetme fırsatı vererek, markaya daha fazla canlılık katacak. Tüketiciler, herkesin ortak deneyimlerine gönderme yapan her kısa bölüm için kendi sonlarını da seçebilecekler.

“Hayat Sevgiden Daha Fazlasını Hissetiğinde Güzel” kampanyası, LG’nin kısa süre önce duyurduğu, daha dinamik ve genç bir görünüm sunan ve aynı zamanda markanın “Koşulsuz Müşteri Deneyimi”, “İnsan Odaklı İnovasyon”, “Bir Gülümsemeye Güç Vermek” ve “Sıcaklık” temel değerlerini koruyan ve yineleyen yeni marka yönü ve görsel kimliğiyle zahmetsizce birleşiyor. İkonik olma yolunda ilerleyen LG’nin kısa videoları, markanın küçük aşk jestlerini mümkün kılan bir unsur olduğunu öne çıkarıyor ve tüm bölgeye yayılan bir aile kutlaması yaratıyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.