Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Kuzeyin Oğlu Volkan Konak İstanbul’un En Büyük Sahnesi YBY Woods’ta

Kuzeyin Oğlu Volkan Konak İstanbul’un En Büyük Sahnesi YBY Woods’ta
1 Ağustos 2023 23:23
97

HABERMAX.Türkiye’nin en sevilen sanatçılarını Kemerburgaz Kent Ormanı’nın kalbinde ağırlayan YBY Woods, 5 Ağustos Cumartesi günü halk müziği alanında pek çok ödül alan Karadeniz müziğinin efsanesi Volkan Konak konserine ev sahipliği yapıyor. Göklerde Kartal Gibiydim, Aleni Aleni ve Cerrahpaşa gibi hafızalara kazınan şarkıları seslendiren Kuzeyin Oğlu Volkan Konak, benzersiz sesi ve sahnedeki enerjisi ile hayranlarını mest etmeye geliyor.


Kemerburgaz Kent Ormanı’nın kalbinde sunduğu sanat ve eğlence deneyimleriyle şehir yaşam kültürünün zenginleşmesine odaklanan YBY Woods, sahnesinde ağırladığı büyük isimlerle heyecan yaratmaya devam ediyor. Kuzeyin Oğlu olarak bilinen Türk Halk müziği ve Karadeniz müziğinin efsane ismi Volkan Konak’ı gökyüzünün altında sevenleriyle buluşuyor.

İlk albümünü çıkardığı 1990’lı yıllardan itibaren Türkiye’deki herkesi kemençesiyle, sesiyle ve müziğiyle etkileyen Volkan Konak, 5 Ağustos Cumartesi akşamı İstanbul’un en büyük sahnesi YBY Woods’ta sahne alıyor. Usta sanatçı; Göklerde Kartal Gibiydim, Aleni Aleni ve Cerrahpaşa gibi çok sevilen şarkılarını canlı seslendirmeye hazırlanıyor.

Konserden önce misafirlerine gün boyu eğlenceli etkinlikler sunan YBY Woods 5 Ağustos Cumartesi günü kapılarını 15.00’te açıyor. 21.00’de gerçekleşecek konser için biletlere Biletix, passo.com.tr, biletinial ve bubilet platformlarından ulaşılabiliyor.

YBY Woods ayrıcalıklarıyla misafirlerine eşsiz bir deneyim sunuyor

Konserden önce insanları keyifli aktivitelerin beklediği YBY Woods her gün kapılarını 15.00’te açıyor; 7’den 70’e herkes için ormanın içinde eğlenceli bir gün sunuyor. 0-12 yaş arası için girişin ücretsiz olduğu YBY Woods’a dileyenler kendi sandalyesini, içeceğini, can dostu evcil hayvanını da yanında getirebiliyor. Ailesiyle, arkadaşlarıyla doğanın, ormanın içinde gönlünce güzel vakit geçirebiliyor.

Yaşadıkları deneyimin insanları ve insanların içinde bulundukları toplulukları pozitif biçimde dönüştürdüğüne inanan YBY Woods; gökyüzünün altında, ormanın içinde eşsiz konser deneyimleri yaratmaya devam ediyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.