Dolar 32,4253
Euro 34,5932
Altın 2.385,17
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Küresel Sahneden Göz Alıcı Çıkışlar

Küresel Sahneden Göz Alıcı Çıkışlar
25 Temmuz 2023 17:57
82

HABERMAX.Multiplatinum albüm satan sanatçı, söz yazarı ve yapımcı ZAYN merakla beklenen yeni single’ı “Love Like This “i yayınladı. ‘Love Like This’, ZAYN’in 2 yıl sonra yayınladığı ilk şarkı.

” ‘Love Like This’ gurur duyduğum ve tüm dünyanın duyması için heyecanlandığım bir yaz melodisi. Şu anda yakında çıkacak olan yeni albümüm üzerinde çalışıyorum ve herkesin sırada ne olduğunu görmesi için sabırsızlanıyorum,” diyor ZAYN.

Hayranlar, ZAYN’in sosyal medyada ilk kez paylaştığı ve büyük bir ilgiyle karşılanan, sadece tanıtımları 150 milyondan fazla görüntülenen albümünden bu yana ZAYN’i merakla bekliyorlar.  Geçtiğimiz hafta ZAYN, yaklaşık 6 yıl sonra ilk kez bir podcast’e katılarak interneti yeniden ateşe verdi. Rolling Stone, Billboard, BBC, NME gibi yayın organlarının Zayn’in dönüşünü memnuniyetle karşılamasıyla bölüm viral oldu ve dünya çapında medyada yer aldı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.