Dolar 32,2699
Euro 34,7789
Altın 2.436,37
BİST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Eyüp Sultan Seçmeni Beklentilerini Belirledi: Dürüstlük, Çalışkanlık ve Adalet İlk Sırada!”

Eyüp Sultan Seçmeni Beklentilerini Belirledi: Dürüstlük, Çalışkanlık ve Adalet İlk Sırada!”
22 Mart 2024 10:46 | Son Güncellenme: 22 Mart 2024 13:35
372

HABERMAX. Eyüp Sultan belediye başkan adayları Gündemde görünmektedir. Peki Eyüp Sultan seçmeni nasıl Bir belediye başkanı istiyor. Her şeyden önce seçilecek olan belediye başkanının o kentin insanı olması gerekir. Belediye başkanı seçilecek şahıs ithal olmamalı. Seçileceği ilçeyi iyi bilmeli. Bir yerin sorunlarını en iyi bilen oranın insanıdır.Bunun yanında yine Belediye başkanı olacak ya da bu hizmete talip kişi şahıs kucaklayıcı olmalıdır.


Burada bunlardan daha önemli olan ve olmazsa olmaz özelliği ise Dürüstlük, Belediye malına sahip çıkması ve Allah’tan korkmasıdır.
Çünkü kul kendisini gözeten bir zatın varlığından haberdar olduğu zaman hiçbir şekilde halkın kendisine hizmet için emanet ettiği emanete ihanet etmez. Gelen paralarda her vatandaşın eşit şekilde hakkı olduğu bilinci ile hakkaniyet içerinde hizmet eder.
Eyüp Sultan kentsel dönüşüm projesi kapsamında bir yerdir. Bu konuda hem ekonomi konusunda, hem finans konusunda bilgi sahibi bir aday olmalıdır. İlçenin bir çok sorunları olduğu gibi, olası bir depremde bu ilçe büyük bir tehlike altındadır. Bu ilçenin bir çok sorunları var ancak yılardır yönetenler tarafından iyi yönetilmediği ortadadır.
Enkaz bile devralsa da o enkazı saray yapmalı ve emaneti geri teslim ettiği gün yaşadığı şehrin sokaklarında alnı ak, başı dik yürüyebilmeli.
Başkanı seçeceğiniz kişi hak hukuk noktasında çok hassas davranmalı.
Yapılan ideal bir belediye başkanı nasıl olmalı? araştırmasına göre, ankete katılan Eyüp Sultan seçmenlerin %35’i “Dürüst olması”, %30’u “ Çalışkan olması’’ ve %27’i de “Hukukun gücüne inanması’’ özelliklerini ilk üç sırada belirtmiş.
Değerli okur, şimdi bu anket sorusuna, sen Eyüp sultan gibi kadim bir ilçe için nasıl bir cevap veriyorsun? Oy vereceğin adayda aradığın ilk 3 özellik kimde var. Bu ilk 3 özelliğe bakıldığında, adaylar arasında bu kriterlere sahip kişiyi tercih etmelisin.
Eyüp Sultan Belediyesini, Eyüp Sultan’da yaşayanını emanet edeceğiniz belediye başkanını seçerken, Gerçek anlamda bir adalet ve hizmet görmek istiyorsan kimi seçtiğine çok dikkat etmelisin.
Kaybeden hiç kimse olmasın, kazanan Hz. Eyüp ismini taşıyan ilçemiz olsun. isteyen Eyüp Sultan seçmeni, bu seçimlerde siyasi ideolojiden çok, ilçeye ve ilce yaşayanına kim hizmet edebilecekse, kim teminat olarak yaptıklarını gösterebilecekse, düşünebilecekse, bahaneler değil, hizmet üretebilecekse, insanlığı ve adaleti ile adını yıllarca bu memleketin kadim ilçesinin topraklarına altın harflerle yazdırabilecekse kadim şehrimiz Eyüp Sultan ona emanet etmek, gelecek nesillere yaşanabilir bir Eyüp Sultan bırakmanın ilk adımı olacaktır.
31 Mart’ta gelecek yeni nesillere nasıl bir Eyüp Sultan bırakmak istiyorsan, şehri kime emanet edeceğini biliyorsun demektir.

Adaylar arasında Gerek bilgisi, birikimi, donanımı çalışkanlığı adaletli ve dürüstlüğü ile bilinen CHP Eyüp Sultan belediye başkan adayı Dr. Mithat Bülent ÖZMEN birinci sırada Görünmektedir.
CHP İstanbul Eyüp Sultan’da çok güçlü bir aday gösterdi. Bu duruma bakacak olursak iktidar partisi bu ilçede çok tedirgin. Eyüp Sultan belediyesi iktidar partisinin elinde giderse eğer anketler bunu gösteriyor, böyle bir durumda ülke erken seçime gider diye düşünüyorum.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.