Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 29°C
Sal 29°C
Çar 29°C

KTSM’nin yeni sohbet serisi ‘Karaköy Portreleri’ başladı

KTSM’nin yeni sohbet serisi ‘Karaköy Portreleri’ başladı
5 Nisan 2023 10:26 | Son Güncellenme: 5 Nisan 2023 10:27
168

HABERMAX. Kale Tasarım ve Sanat Merkezi (KTSM) ile Project Kültür iş birliğiyle hayata geçirilen ‘Karaköy Portreleri’ podcast serisi başladı. Karaköy’ün tarih, kültür, sanat ve günlük yaşantısının aktarıldığı sohbet serisi, Karaköy’ün izini sürüyor.

‘Evin senin dünyan, dünya senin evin’ söyleminden yola çıkarak ‘İyi Bak Dünyana’ hareketinin öncülüğünü yapan Kale Tasarım ve Sanat Merkezi (KTSM), Karaköy’ün izini sürmeye devam ediyor. Project Kültür iş birliğiyle hayata geçirilen ‘Karaköy Portreleri’ podcast serisi, Karaköy’ün tarih, kültür, sanat ve günlük yaşantısını ruhunu iyi bilen ve mekanı yaşatan kişiler aracılığıyla aktarılıyor.

Project Kültür kurucusu Can Erol moderatörlüğünde gerçekleştirilen sohbet serisinde tarih, edebiyat, gastronomi, zanaat, mimari, sanat gibi alanlarda iz bırakmış portreler üzerinden Karaköy konuşuluyor.

Serinin ilk konukları, komşuluk kültüründen yola çıkarak Güllüoğlu’nun kurucusu Nadir Güllü ve Genel Müdürü Murat Güllü oldu. Markanın çıkış noktası, nesilden nesile kültür aktarımı, Karaköy’ün kent hafızası ve marka belleği açısından önemi ve dünyaya açılma yolundaki adımlar keyifli bir sohbetle dinleyiciyle buluştu.

Serinin ikinci konuğu ise gazeteci ve yayıncı Cem Erciyes oldu. ‘Karaköy benim için, her zaman sokaklarında gezmekten çok haz ettiğim tarihi bir alan. Kültürel bir maceranın, eğlencenin başlangıcı mutlaka Karaköy’dür.’ diyen Erciyes, Karaköy’ün dününü ve bugününü kültür-sanat ekseninde dinleyiciyle paylaştı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.