Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

KOÇTAŞ’TA ŞAHANE CUMA’YA ÖZEL İNDİRİMLER BAŞLIYOR!

KOÇTAŞ’TA ŞAHANE CUMA’YA ÖZEL  İNDİRİMLER BAŞLIYOR!
17 Kasım 2023 17:18
138

HABERMAX.En iyi ürünleri en uygun fiyatlarla sunan Koçtaş’ta, “Şahane Cuma” indirimleri başlıyor. Koçtaş, 20-26 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında; aydınlatma ürünlerinde yüzde 55’e, mutfak, banyo ürünleri ve mobilyalarda yüzde 30’a varan indirimler ile evinizin tüm ihtiyaçlarını karşılama imkânı sunuyor. Ayrıca, Koçtaş mağazalarında geçerli ‘’Şimdi Al, 2 Ay Sonra Öde’’ fırsatıyla evini yenilemek ve güzelleştirmek isteyenlere cazip ödeme koşulları sağlıyor. “Şahane Cuma” indirimlerinden yararlanmak isteyenler Koçtaş mağazaları, koctas.com.tr ve Koçtaş mobil uygulamasını ziyaret edebilirler.


Koçtaş, “Şahane Cuma” indirimleriyle yaşam alanlarında değişimin kapılarını aralıyor. 20-26 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak indirimlerle her zevke uygun yüzlerce ürünü bütçe dostu fiyatlarla sunan Koçtaş, yeni yıl gelmeden evin her köşesine yenilik getiriyor.

Koçtaş, “Şahane Cuma” kampanyası kapsamında; aydınlatma ürünlerinde yüzde 55’e, mutfak, banyo ürünleri ve mobilyalarda yüzde 30’a varan indirim fırsatıyla yaşam alanlarına farklılık katmak isteyenleri bekliyor. Ayrıca, Koçtaş mağazalarında geçerli ‘’Şimdi Al, 2 Ay Sonra Öde’’ kampanyasıyla da müşterilerini rahatlatacak ödeme seçenekleri sunuyor.

Evini güzelleştirmek ve geliştirmek isteyenleri geniş tedarikçi ağı ve Türkiye’nin önde gelen markalarıyla buluşturan Koçtaş; geniş taksit avantajı, nakliye-montaj hizmeti, mağazadan teslim al seçeneği, eğitim ve ilham içerikleriyle müşterilerinin talep ve beklentilerini en üst seviyede karşılıyor.

Yılın en cazip günlerine özel indirim ve fırsatları değerlendirmek isteyenler Koçtaş mağazaları, koctas.com.tr ve Koçtaş mobil uygulamasını ziyaret edilebilirler.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.