Dolar 32,2543
Euro 35,0768
Altın 2.463,84
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

KİLİT GRUP, CUMHURİYETİN 100. YAŞINI COŞKUYLA KUTLADI

KİLİT GRUP, CUMHURİYETİN 100. YAŞINI COŞKUYLA KUTLADI
3 Kasım 2023 09:30
121

HABERMAX.Bu yıl 3. kez Gerçekleştirilen Nirvana Cosmopolitan Cumhuriyet Etkinlikleri; spor, kültür, sanat ve müziğin kapsayıcılığına odaklanarak Cumhuriyetin 100. yıl coşkusunu birbirinden farklı ve çok özel organizasyonlar ile taçlandırdı.

Turizm sektörünün öncülerinden olan Kilit Grup’ un Cumhuriyetin 100. yılında birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirmek amacıyla bu yıl üçüncüsünü düzenlediği etkinliklerde; konserler, gösteriler, ödül törenleri ve çeşitli söyleşiler gerçekleşti. 27 Ekim günü başlayan Cumhuriyet Etkinlikleri’ nin ilk gününde; Cosmos Turizmciler Kupası Ödül Töreni ‘nde kurumsal basketbol ve voleybol şampiyonları büyük bir coşkuyla ödüllerini aldı. Etkinliklerin ikinci gününde; Prof. Dr. İlber Ortaylı,Cumhuriyetimizin 100 yıllık yolculuk hikayesini dinleyicilerle buluştururkensa natçılar; Ceren Aksan Mumcu , Sound of Cosmos Senfoni Orkestrası, Pop Sanatçısı  Ege &   Orkestrası ile Cumhuriyet coşkusu müzikle taçlandı. Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle süslenmiş mekanlar oluşturularak, milli ruhun ve vatan sevgisinin vurgulu bir şekilde sergilendiği programın son günü ise; Sunay Akın ve Livaneli Orkestrası’nın Cumhuriyet Yolunda edebiyat ve müziğin bir arada olduğu 100. yıl Özel Performansı ile sona erdi.

TURİZM KUPASI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Kilit Grup,  bu yıl da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı büyük bir coşku ve dolu dolu programlarla kutladı. Etkinliğin ilk gününde; Cumhuriyet Bayramı Cosmos Turizmciler Kupası’nın Ödül Töreni ile misafirler ağırlandı. Turizm kupasının önde gelen isimlerinin bir araya geldiği törenin devamında ise misafirler, atmosferi ile göz kamaştıran Nirvana Cosmopolitan Hotel’ de Excel Bar DJ Performansı eşliğinde After Party ile müziğin eğlenceli ritmine tanıklık etti. Basketbol branşında final etabı serisinde Team Corendon galibiyeti ile kupa sahibi olurken, voleybol branşında ise Galeri kristal şampiyon olarak ödül almaya hak kazandı.

CUMHURİYETİN GENÇLERİ İLE BİRLİKTE KAZANIMLAR KUTLANDI

Yeni nesil bir akşam yemeği tiyatrosu olarak hizmet veren Cosmos Theatre, sanat, eğlence ve rafine gastronomi deneyimini bir araya getiriyor. Kilit Grup’un 27-29 Ekim’ de gerçekleştirdiği Cumhuriyet etkinliklerinin ikinci günü, Cosmos Theatre’ da değerli isimleri bir araya getirdi.   Etkinlikte Türk tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı konuşmacı olarak yer alırken, elektro keman sanatçısı Ceren Aksan Mumcu , Sound of Cosmos Senfoni Orkestrası, Pop Sanatçısı   Ege &  Orkestrası ile misafirlere müzik şöleni yaşatıldı. Düzenlenen bu özel programda İlber Ortaylı, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100 yıllık tarihine vurgu yaparken tarihin derinliklerine bir yolculuk fırsatı sundu. Aynı zamanda TEV Antalya Dernek Başkanı Arzu Aslan Kartal ile birlikte, TEV’in başarılı bursiyer gençleri, LÖSEV’ li çocuklar ve ebeveynleri etkinliklere katılım sağladı. Kilit Grup bu yönü ile Cumhuriyet’in 100.yılında geleceğin teminatı gençler ile cumhuriyetin değerlerini ve kazanımlarını kutlamaya paydaş oldu. Bu kapsamda Cosmos Theatre, yetenekli mutfak şefleri tarafından hazırlanan lezzetlerle misafirlerinin duyularını canlandırırken, sahne gösterileri, yerli ve yabancı sanatçıların konserleri, etkileyici dans şovları, etkinlikler, organizasyonlar ile özel günlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Sound of Cosmos Senfoni Orkestrası’ nın Cumhuriyet’in 100. yılına özel olarak hazırladığı repertuvar ile de sanatseverlere unutulmaz bir deneyim sunuldu. Cumhuriyetin 100. yılını coşku ve sanatla kutlamak amacıyla gerçekleştirilen konser büyük bir ilgi gördü. Etkinlik sonunda Kilit Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tuncay Kilit, Prof. Dr. İlber Ortaylı’ ya teşekkür plaketi takdim etti.

100 YILDIR YANAN CUMHURİYET ATEŞİ SİMGELENDİ

Kilit Grup’ un Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde Cumhuriyetimizin 100. yılına özel bir reklam filmi çalışması kapsamında; Antalya Valisi Sn. Hulusi Şahin eşliğinde özel bir organizasyon düzenlendi. 28 Ekim’i 29 Ekim’e bağlayan bu özel gecede saat 00: 00′ da Olimpiyat Şampiyonu Mete Gazoz, Chimaera Ateşi ile okunu yakarak ay yıldızlı bayrağı sembolize eden bir fırlatma gerçekleştirdi. Cumhuriyet ateşinin vatanda 100 yıldır yanmasını ve ilelebet bu ateşin var olacağını temsil eden etkinlik, Araştırmacı Yazar Hüseyin Çağlar İnce’nin Chimaera hikayesi anlatımı ile taçlandı.

SUNAY AKIN İLE CUMHURİYET DEĞERLERİNE BAĞLILIK VURGULANDI

Etkinliklerin final gününde; Sunay Akın ve Livaneli Orkestrası, Cumhuriyet’in 100. yılına özel edebiyat ve müziğin bir arada olduğu performans sergilemek üzere bir araya geldi. Cumhuriyet’in önemini vurgulamak ve gelecek nesillere mirasını aktarmak amacıyla düzenlenen etkinlikte; Türk edebiyatının önemli isimlerinden biri olup, Cumhuriyet değerlerine olan bağlılığı ve çalışmaları ile tanınan Sunay Akın, Cumhuriyet’in önemine ve geleceğine dair umutları vurgulayarak dinleyicilere ilham oldu. Livaneli Orkestrası’nın performansı ile dinleyicilere Cumhuriyet’in yolculuğunu anlamak ve değerlerini paylaşmak için bir fırsat sunuldu. Etkinlik, Kilit Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tuncay Kilit’in Sunay Akın’a teşekkür plaketi takdimi ile sona erdi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.