Dolar 32,5327
Euro 34,9291
Altın 2.444,49
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C

Eğitimci Sabri Şenel yazdı: Yeni Osmanlı” Türkiye Cumhuriyeti devletidir. BOP Lozan’ın intikamı Sevr’in kuyruk acısıdır

Eğitimci Sabri Şenel yazdı: Yeni Osmanlı” Türkiye Cumhuriyeti devletidir. BOP Lozan’ın intikamı Sevr’in kuyruk acısıdır
3 Ağustos 2023 21:45
312

HABERMAX.Osmanlı yeni Türkiye Cumhuriyeti devletidir. Türkiye Cumhuriyetinin devamı olan Türk devletidir. Tarihte kurulan Türk devletleri Sakalar, İskitler, Sümerler, Göktürkler, Selçuklular, Osmanlı vb. hatasıyla eğrisi-doğrusuyla bizim mazimizdir.

Tarih, yanlışlardan ders, tecrübe zaferlerden, muzafferiyet kuralı çıkarmak için vardır.

Binlerce yıllık devlet, millet gelenekleri şehit ve gaziler verilerek çok ağır bedel ödenerek oluşmuştur. Osmanlı’da Viyana bozgunu ile başlayan ağır mağlubiyetler zinciri ile üç kıta yedi deniz hükümranı Cihan devleti Osmanlı, tarih sahnesinden silinmiştir.

Viyana savaşı ile başlayan mağlubiyetler zinciri ve toprak kaybı Sakarya meydan muharebesi ile son bulmuştur. İşte o zaferle yeniden topraklarımızın bir kısmını Sevr’e rağmen imkansızlıklar içinde geri aldık.

Türkiye Cumhuriyeti devletini 300 senelik değişim tartışmaları altında Osmanlıdaki Türk aydınlarının öncülüğünde kurduk. Aslında Osmanlı’da birçok kurumun temeli o dönemlerde atılmış büyük mesafe alınmıştır. Bu değişim daha Atatürk doğmadan başlamış birçok kurum kurulmuş Türkiye Cumhuriyetinin doğuş sancıları asırları almıştır.

Zira Osmanlıcılıkla, İslamcılıkla devletin batışına engel olunamadı. Türkçülük imdada yetişti yeniden doğuş sebebi oldu.

Atatürk’ün dünyaya geldiği ve ömrü süresince yaşadığı tecrübeler onun deha liderlik yeteneği, çok okuması, Türk tarihini çok iyi bilmesi, çağı akıl ve bilimle çok doğru okuması dünyayı, dengeleri doğru kavraması Türk milletinin şansıdır.

Onun sayesinde o zamanki ehliyet, liyakat, feraset ve basiretli kadrosu Türk milletinin tarihine altın harflerle yazılmıştır.

Dünyanın hala hayran olduğu mazlum milletlerin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesine rol model olmuş Afrika, Güney Amerika, Hindistan ve dünyanın birçok ülkesinde örnek alınıp bağımsızlıkların modeli olmuştur.

Özetle devletlerde insanlar gibi muayyen bir ömre tabidir. Doğarlar ve tarih sahnesinden çekilirler. Ama tarih ve geleneklerine bağlı milletler ölümsüzdür. Türk devlet ve millet geleneklerine göre kurulan Osmanlı bu misyonunu zaman içinde kaybetmiş vb. benzer sebeplerden dolayı batmıştır.

Osmanlı yeni Türkiye Cumhuriyeti devletidir. Türkiye Cumhuriyetinin devamı olan Türk devletidir.

Ey Türk milleti uyan vatan elden gidiyor. Servet Avcı’dan tarihi yazı

Atatürk ve kadrosu aydınlar, rütbeli askerler her iki devletin vazgeçilmez devlet yöneticisidir. İmparatorluk dönemi dünyada bitmiş milli devletler dönemi başlamıştır. Osmanlı’da kaçınılmaz bu gerçeğe tabidir. Yeni Osmanlı Türkiye Cumhuriyeti devletidir.

Aslında bu günkü BOP patentli yeni Osmanlı projesi, Osmanlı’nın son döneminde 4’lü konfederasyon ile o dönemin bir İngiliz projesidir. İngilizlerin bu projesi kahraman Türk milletinin verdiği milli mücadele sonucu Sevr ile birlikte çöpe atılmıştır.

Bugün aynı kokmuş bayat tarihi tekerrür ettirmek isteyen projeyi Graham Füller, Soroz vb. siyonist aktörlerle hayata geçirmeyi hedefleyen BOP adıyla yeniden ABD eliyle sahnededir.

Türkiye’nin etrafındaki Irak ve Suriye’de bayağı mesafe alınmış sıra Türkiye’dedir. Açılımla km taşları döşenmeye çalışılmış, Türk milletinin direnci ile vazgeçilmiştir.

İşte açılıma sığınmacı ikiz kardeşi yoldadır. Yarın etnik taleplerin ardı arkası kesilmez. Dünyada 100 yıldır milli devletler dönemi başlamıştır. BOP bu devletleri birer birer yıkarak Osmanlı’nın son döneminde kukla halifelikle sahneye çıkarak hükümranlığını sürdürmek istemiştir. Bu ütopyayı kabusa çeviren gazi dedemin de içinde olduğu Türkiye Cumhuriyetini kuran kadronun öncülüğünde Kurtuluş Savaşı buna engel olmuştur.

Evet Lozan’ın intikamını almak yeni Sevr’i hayata geçirmek için yine aynı argüman ve metodlar ve din kullanılıyor.

İşte İngilizlerin casuslarla çöktüğü tarikat, cemaat, tekke yapısı Fetö ile ortaya çıkmıştır.

Kendi beyanlarıyla İsrail istihbarat servisi Mossad’ın İslam dünyasında fonladığı 70’e yakın tarikat cemaat var.

İşte bu hayati bilgiyle soruyoruz Fetö gibi diğer tarikat ve cemaatler hangileridir?

Türk milleti ve devleti bu yapıları deşifre etmedikçe yine çok ağır bedel öderiz. Tedbir alır uyanık olursak tarih tekerrür etmeyecektir.

Osmanlıcılık ve İslamcılığın batırdığı Osmanlı Türkçülükle kurtuluş yine kurtuluşumuz olacaktır. O yüzden Türk milleti sığınmacılarla bir Türksüzleştirme projesine muhataptır.

Türkiye Cumhuriyeti devleti ve Türk milleti rövanşı asla vermeyecektir. Şartlar ne olursa olsun karanlık ne kadar zifiri olsa da milletimiz sonuna kadar direnecektir.

Niçin milyonlarca sığınmacı mayınlar sınırlardan temizlendikten sonra ülkemize üşüşmüştür?

Sahi bu insanlar kuş gibi uçarak gelmedi ya? Bu insanları gönderen esrarengiz güç kimdir?

Bu projenin Truva atları kimlerdir?

Türk milleti gerçeği öğrendiğinde inşallah atı alan Üsküdar’ı geçmez!

Türk milletinin feraset ve basiretine güveniyoruz.

Türk milletinin evlatları dikkatle süreci takip ediyor.

Uyan Türk evladı!

Uyuma uyan!

Üç beş kupona alınmadı bu vatan…

Sabri Şenel – 3.08.2023 – Çekmeköy/İstanbul

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.