Dolar 32,4757
Euro 34,9765
Altın 2.433,37
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Kars’ta enne ve oğlu cinayate kurban edildi cesetleri kuyuya atıldı

Kars’ta enne ve oğlu cinayate kurban edildi cesetleri kuyuya atıldı
19 Temmuz 2020 11:51 | Son Güncellenme: 19 Temmuz 2020 11:52
484

AHA.İstanbul Çekmeköy’de yaşayan Figen Karadağ ve oğlu Mert Karadağ ile birlikte 2 hafta önce memleketi Kars’a geldi ancak anne ve oğlundan haber alınamadı. Polisin yaptığı araştırma sonucu 2 kişi göz altına alındı yaptıkları cinayeti itiraf etti işte detaylar.

Çekmeköy’de ikamet eden anne ve oğlundan dehşete düşüren bir olay yaşandı. Cumhuriyet köyü yakınlarında yer alan sulama kanalı yanındaki kuyuda, biri kadın 2 kişinin cesedi bulundu. Cesetlerin 8 gündür haber alınamayan Figen ve oğlu Mert Karadağ’a ait olduğu öğrenildi.

Kars’ ın Cumhuriyet köyü yakınlarında korkunç bir olay yaşandı. sulama kanalı yanındaki kuyuda, biri kadın 2 kişinin cesedi bulundu.

Bölgede Edinilen bilgiye göre, Figen ve oğlu Mert Karadağ, bir süre önce ev almak için İstanbul’dan Kars’a geldi. Anne ve oğlundan, 8 gün önce Şehitler Mahallesi’nde ev baktıktan sonra bir daha haber alınamadı.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.