Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 27°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 28°C

Karaca Ödüle Doymuyor: Brandverse Awards’ta 7 Ödül!

Karaca Ödüle Doymuyor: Brandverse Awards’ta 7 Ödül!
13 Temmuz 2024 02:18
96

HABERMAX. Mutfak ve sofra kategorilerinde inovatif ürünlerin ve modern tasarımların öncü markası Karaca; bu yıl üçüncü kez gerçekleştirilen Brandverse Awards’tan aldığı 7 ödülle başarısını taçlandırdı.

Hayatı kolaylaştıran yenilikçi ürünlerinin yanı sıra sektörde pazarlama faaliyetleriyle de fark yaratan Karaca, Marketing Türkiye ve BoomSonar tarafından düzenlenen Brandverse Award 2024’te 7 farklı kategoride ödüllerin sahibi oldu.

Eski ve yeni nesil tüm pazarlama, iletişim ve reklam çalışmalarını değerlendirerek, sektörün standartlarını yükselten Brandverse Awards’ta; benzersiz teknolojisiyle sunduğu kolay ve rahat pişirme deneyimi, hem kullanıcı hem de pişen gıdalar tarafından esprili bir dille anlatılan Swiss Crystal reklam filmi “Film Bölümü – Diğer Sektörler” kategorisinde Gümüş Ödül’ü ve “Craft Bölümü – Animasyon Tasarımı” kategorisinde Bronz Ödül’ünün sahibi oldu.

Karaca, hem pazarlama dünyasında hem de tüketicilerin gözünde büyük ses getiren Air Pro Cook Airfryer x Şeyma Subaşı iş birliği projesi ile “Sosyal Medya ve Dijital Bölümü – Viral Etkileşim” kategorisinde Altın Ödül, “Sosyal Medya ve Dijital Bölümü – PR Çalışması” kategorisinde Altın Ödül, “Sosyal Medya ve Dijital Bölümü – İçerik Pazarlama Kampanyası” kategorisinde Gümüş Ödül ve “Sosyal Medya ve Dijital Bölümü”nde jüri tarafından özel olarak verilen Grand Prix ödülünün sahibi oldu. Proje, Şeyma Subaşı’nın paylaşımının ardından 48 saat gibi kısa bir sürede 33 milyondan fazla kişiye ulaştı.

Cumhuriyetin özünü marka değerlerinde taşıyan Karaca, iki yıllık yoğun bir araştırma sürecinin ardından tasarladığı Cumhuriyet Yüzyılı Koleksiyonu ile de PR Bölümü’nde “Cumhuriyetin 100. Yılı İletişim Çalışmaları” kategorisinde Bronz Ödül kazandı. Hem logo hem de koleksiyon ürünlerinin tasarımı ile ülkemizin en önemli tarihi değerlerinden birini gelecek nesillere aktaran Karaca; Mustafa Kemal Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti’nin değerlerine saygı ve minnettarlığını bu koleksiyonla bir kez daha ifade ediyor.

Paylaşın:
Habermax'ta Tarafsız ve Şeffaf Habercilik Habermax olarak, habercilik anlayışımızın temelinde objektiflik, tarafsızlık ve şeffaflık yer alıyor. İnternet sitemizde, hakaret içermediği sürece her görüşe saygı göstererek, farklı bakış açılarına yer vermeye özen gösteriyoruz. Siyasi haberlerde sağ-sol ayrımı yapmaksızın, toplumun her kesimine hitap eden ve doğru bilgilendirmeyi amaçlayan içerikler sunuyoruz. Güncel ve doğru habere ulaşmanın önemine inanan Habermax, okuyucularının güvenini kazanmayı ve korumayı hedeflemektedir. Siz de güvenilir ve tarafsız haberlere ulaşmak için bizi takip etmeye devam edin.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.