Dolar 34,2863
Euro 37,0253
Altın 3.028,14
BİST 8.908,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 18°C
Çar 18°C

KAİ Derneği 20. Yılını Kahvaltı Programıyla Kutladı: Eğitim İçin Dayanışma Çağrısı

KAİ Derneği 20. Yılını Kahvaltı Programıyla Kutladı: Eğitim İçin Dayanışma Çağrısı
26 Ekim 2024 12:55
116

HABERMAX. İstanbul Çekmeköy Kars Ardahan ve Iğdır İlleri Derneği (KAİ), Pamira Düğün Salonu’nda düzenlediği kahvaltı programıyla 20. yılını coşkuyla kutladı. Etkinliğe Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, CHP Eski Genel Sekreteri Gürsel Tekin, iş insanı ve Çekmeköy CHP Belediye Başkan aday adayı Çetin Çapan’ın yanı sıra birçok dernek üyesi ve misafir katıldı. Kahvaltının amacı, hem derneğin 20. yılını kutlamak hem de ekonomik durumu iyi olmayan öğrencilere burs sağlamaktı.

Açılış Konuşması: Rifat Karakaya

KAİ Dernek Başkanı Rifat Karakaya, programın açılışında yaptığı konuşmada, derneğin kuruluş yıldönümüne özel bir araya geldiklerini belirtti. Katılımcılara hitap eden Karakaya, “Değerli dostlar, kıymetli hemşerilerim, kahvaltı programımıza hoş geldiniz. Başta Belediye Başkanım Orhan Çerkez ve CHP Eski Genel Sekreteri Gürsel Tekin olmak üzere tüm konuklarımıza teşekkür ederim. Geldiniz, güç verdiniz,” dedi.

Karakaya, bölgenin insanlarının yardımseverliğine vurgu yaparak, geçmişte Sırrı Çelik’in başkanlığı döneminde gerçekleştirilen projeleri hatırlattı. “Şimdi de Orhan Çerkez başkanımızın yanında yer aldık. İlçemiz ‘de büyük bir azimle çalışarak başkan seçtik,” dedi. Ekonomik kriz nedeniyle işlerin zor olduğunu kabul eden Karakaya, hayır sever iş insanlarına ve siyasetçilere çağrıda bulunarak, “Burs için derneğimizin resmi hesaplarına bağışlarda bulunalım,” ifadelerini kullandı.

Gürsel Tekin’in Mesajı

CHP Eski Genel Sekreteri Gürsel Tekin, programda yaptığı konuşmada eğitimin önemine değindi. “Özellikle kız çocuklarımızın okutulması için herkesin yardım etmesi gerekiyor,” diyen Tekin, toplumun eğitim seviyesinin yükseltilmesinin önemini vurguladı. “Ne kadar devlet bizi 3 parçaya bölseler de biz yine KAİ olarak bir bütünüz,” sözleriyle birlik ve beraberlik mesajı verdi.Orhan Çerkez’den Kınama

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, geçtiğimiz günlerde Kahramankazan’da TUSAŞ’a yapılan hain saldırıyı kınayarak, bu tür üzücü olayların bir daha yaşanmaması dileğinde bulundu. “Bugünkü kahvaltının amacına ulaşmasını diliyorum. Hepinize selamlarımı sunuyorum,” dedi.Diğer Katılımcıların Mesajları

Etkinlikte iş insanı Çetin Çapan, CHP İlçe Başkan Yardımcısı Kenan Yıldırım ve Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Av. Akın İlhan da benzer mesajlar vererek, eğitim alanında destek olunması gerektiğini dile getirdiler. Katılımcılar, eğitime ve sosyal yardımlara yönelik katkı sağlamanın önemini vurguladılar.

Kahvaltı Programının Sonuçları

Kahvaltı programı, yapılan bağışlarla sona erdi. Dernek, bu anlamlı etkinlikle hem 20. yılını kutlamış hem de ekonomik durumu iyi olmayan öğrencilere destek olma amacını bir kez daha gözler önüne serdi. KAİ Derneği, bölgedeki sosyal sorumluluk projeleriyle, ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Bu etiketler, haberi sosyal medya platformlarında paylaşırken daha geniş bir kitleye ulaşmanıza yardımcı olabilir. Başka bir konuda yardıma ihtiyacın var mı?

Bu özel etkinlik, KAİ Derneği’nin toplumda oluşturduğu dayanışma ve yardımlaşma ruhunu pekiştirirken, katılımcılara da birlik ve beraberlik mesajı verdi. Eğitim için yapılan bu tür organizasyonlar, toplumun her kesiminden destek bulmaya devam ediyor.

Paylaşın:
Habermax'ta Tarafsız ve Şeffaf Habercilik Habermax olarak, habercilik anlayışımızın temelinde objektiflik, tarafsızlık ve şeffaflık yer alıyor. İnternet sitemizde, hakaret içermediği sürece her görüşe saygı göstererek, farklı bakış açılarına yer vermeye özen gösteriyoruz. Siyasi haberlerde sağ-sol ayrımı yapmaksızın, toplumun her kesimine hitap eden ve doğru bilgilendirmeyi amaçlayan içerikler sunuyoruz. Güncel ve doğru habere ulaşmanın önemine inanan Habermax, okuyucularının güvenini kazanmayı ve korumayı hedeflemektedir. Siz de güvenilir ve tarafsız haberlere ulaşmak için bizi takip etmeye devam edin.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.