Dolar 32,3302
Euro 34,8513
Altın 2.386,04
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Kadıköy’de çocukların 100. yıl Cumhuriyet coşkusu

Kadıköy’de çocukların 100. yıl Cumhuriyet coşkusu
28 Ekim 2023 15:25
92

HABERMAX.Kadıköy Belediyesi kreşlerinde eğitim gören çocuklar, 29 Ekim haftası boyunca hazırladıkları resim ve proje çalışmalarından oluşan “Atatürk’ün Çocukları 100. Yılı Kutluyor” isimli bir sergi düzenledi.


Kadıköy Belediyesi Cumhuriyetimizin 100. yılını birbirinden özel etkinliklerle kutlamaya devam ediyor. Belediyenin kreşlerinde eğitim gören onlarca çocuğun hazırladığı Atatürk ve Cumhuriyet temalı resim ve projelerden oluşan sergi, renkli görüntülere sahne oldu. Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi fuaye alanında gerçekleştirilen sergide çocuklar ve aileler şarkılar söyleyip doyasıya eğlendi, Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutladı.

Kadıköy Belediye Başkanı Av. Şerdil Dara Odabaşı da sergiyi gezerek çocukların birbirinden güzel çalışmalarını inceledi ve çocuklarla bol bol fotoğraf çektirdi. Kadıköy’ün dört bir yanında büyük bir heyecan ve gururla Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladıklarını söyleyen Odabaşı, “Kadıköy Belediye Başkanı olarak belki de bu kutlamaların en anlamlısında, en güzelinde bugün sizlerle bir arada olmanın mutluluğu içerisindeyim. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de belirttiği gibi çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir. Bizler de Kadıköy Belediyesi olarak bu insanlık görevimizi, çocuklarımıza eşitlik, özgürlük, çağdaşlık gibi Cumhuriyetimizin temel değerleri rehberliğinde yerine getiriyoruz” dedi.

Odabaşı, konuşmasında 29 Ekim günü gerçekleştirecekleri kutlamalarla ilgili de çağrıda bulundu: “Sizleri her sene olduğu gibi bu sene de 29 Ekim’de saat 19:23’te Bağdat Caddesi, Suadiye Işıklar’dan başlatacağımız Cumhuriyet Yürüyüşümüze ve akabinde saat 21:00’de Caddebostan Sahili Etkinlik Alanı’nda gerçekleştireceğimiz Zülfü Livaneli konserimize davet ediyorum.”

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.