Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C
Çar 29°C

Kadem Ekşi’nin Maltepe için projeleri

Kadem Ekşi’nin Maltepe için projeleri
29 Şubat 2024 11:24 | Son Güncellenme: 29 Şubat 2024 18:39
200

HABERMAX.Bugün, Cumhur İttifakı’nın Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, seçim koordinasyon başkanlığında basın mensuplarıyla buluşarak seçim çalışmalarını detaylandırdı. Ekşi, “Maltepe değişecek, Maltepe dönüşecek” sloganıyla yola çıktıklarını vurgulayarak, ilçenin çehresini değiştireceklerini ve vatandaşlara daha iyi bir yaşam standardı sunacaklarını ifade etti.

Kentsel dönüşüm konusunda mahalle mahalle çalıştıklarını belirten Ekşi, bu kapsamda emsal artışlarıyla 15 binanın yerinde dönüşümünü gerçekleştireceklerini ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içinde her parsele otopark projeleri üzerinde çalıştıklarını aktardı. Ayrıca, her mahalleye kreşlerin yanı sıra anneler için güvenli bir adres oluşturacaklarını ve uzman kadro ile özel ilgiyle çalışan annelere destek sağlayacaklarını vurguladı.

Ekşi’nin projeleri arasında semt konağı, semt meydanı, kapalı pazar yerleri, yeşil koridorlar, botanik parklar ve Piri Reis Seyir Terası gibi önemli çalışmalar bulunuyor. Bununla birlikte, entegre erişim ve kesintisiz ulaşım ile toplu taşıma hizmetlerinin geliştirilmesi ve 7/24 kesintisiz hizmet sunulması hedeflenmektedir. Süreyya Plajı’nın yeniden düzenlenmesi de Ekşi’nin öne çıkardığı önemli bir proje olarak değerlendirilmektedir.

Ekşi’nin açıklamaları, Maltepe’nin geleceğine dair kapsamlı bir plan ve hizmet vizyonunu yansıtmakta. Bu projelerin hayata geçirilmesiyle ilçenin sosyal, ekonomik ve çevresel açıdan daha yaşanabilir bir yer haline gelmesi amaçlanmaktadır.
**Kadem Ekşi’nin Maltepe için Vizyonu: Değişim ve Gelişim Yolunda Detaylı Projeler**

Kadem Ekşi’nin Maltepe için projeleri

Cumhur İttifakı’nın Maltepe Belediye Başkan adayı Kadem Ekşi, “Maltepe değişecek, Maltepe dönüşecek” sloganıyla yola çıkmış durumda. Ekşi, seçim koordinasyon başkanlığında basın mensuplarıyla buluşarak seçim çalışmalarını detaylandırdı ve projelerini açıkladı.

Ekşi’nin projelerinden bazı önemli başlıklar:

Kentsel dönüşüm:

  • Mahalle mahalle çalışarak 15 binanın yerinde dönüşüm
  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içinde her parsele otopark projeleri

Sosyal projeler:

  • Her mahalleye kreş
  • Anneler için güvenli adres ve uzman kadro ile özel ilgi
  • Semt konağı, semt meydanı, kapalı pazar yerleri
  • Yeşil koridorlar, botanik parklar
  • Piri Reis Seyir Terası

Ulaşım:

  • Entegre erişim ve kesintisiz ulaşım ile toplu taşıma hizmetlerinin geliştirilmesi
  • 7/24 kesintisiz toplu taşıma hizmeti

Süreyya Plajı’nın yeniden düzenlenmesi

Ekşi’nin açıklamaları, Maltepe’nin geleceğine dair kapsamlı bir plan ve hizmet vizyonunu yansıtmakta. Bu projelerin hayata geçirilmesiyle ilçenin sosyal, ekonomik ve çevresel açıdan daha yaşanabilir bir yer haline gelmesi amaçlanmaktadır.

Ekşi’nin projeleri hakkında daha fazla bilgi için:

  • Kadem Ekşi resmi web sitesi: URL Kadem Ekşi resmi web sitesi
  • Kadem Ekşi Twitter: URL Kadem Ekşi Twitter
  • Kadem Ekşi Instagram: URL Kadem Ekşi Instagram

Maltepeliler, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Kadem Ekşi’nin projelerini ve vizyonunu değerlendirerek oy kullanacaklar.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.