Dolar 32,4270
Euro 34,8896
Altın 2.436,88
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

Güdül’de Sorgun golü manzarası

Güdül’de Sorgun golü manzarası
2 Mayıs 2021 20:25 | Son Güncellenme: 3 Mayıs 2021 01:34
256

AHA.Sorgun Göleti, neredeyse Abant Gölü’ne muadil, onu hiç aratmayacak derece güzelliğe sahip, doğal bir mesire alanıdır.

Bolu dağının uzantısı olan sıra dağların arasında, yeşilin her tonunun olduğu, ormanın ortasında bir doğa harikasıdır.Sorgun Göleti, Güdül merkeze, 23 km mesafede olup, iki farklı yol üzerinden bu bölgeye ulaşılabilmektedir. Birisi, Ankara-Beypazarı yolu Güdül sapağına döndükten sonra Yeşilöz istikametinden Sorgun’a ve gölete bağlanılabiliyor. İkinci güzergah ise, Ankara-İstanbul otobanı üzerinden Çeltikçi-Yeşilöz istikametinden de gölete ulaşmak mümkün olabilmektedir. Başkente yakın olması sebebiyle, günü birlik ziyaretlere çok açık olan bu mesire alanı, ormanın ortasında oluşan doğal bir inci durumundadır. Yerleşke içerisinde, gölet manzaralı bir konak yer almaktadır.
Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.