Dolar 32,3680
Euro 34,9630
Altın 2.325,55
BİST 9.127,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

İzocam Yelken Takımı, MIYC ve EAYK kış trofelerinde ödülleri evine taşıyor!

İzocam Yelken Takımı, MIYC ve EAYK kış trofelerinde ödülleri evine taşıyor!
25 Mart 2023 12:44 | Son Güncellenme: 25 Mart 2023 12:45
175

HABERMAX.“Sürdürülebilir yarınların arkasında İzocam var” mottosuyla denizlere yelken açan İzocam Yelken Takımı, bu yıl katıldığı kış trofelerinde ödüle doymuyor. En son katıldığı EAYK Kış Trofesi’nde 2’ncilik ödülü alan başarılı takım, MIYC Kış Trofesi’ndeki yarışlarda da şu ana kadar 2’ncilik ve 4’üncülük ödüllerini evine taşıdı.

Küresel iklim değişikliğine, sürdürülebilirliğin önemine ve iyi yaşam hakkına dikkat çekmek amacıyla denizlere yelken açan İzocam Yelken Takımı, bu yıl katıldığı kış trofelerinde başarılarıyla adından söz ettiriyor. En son katıldığı Ege Açıkdeniz Yat Kulübü (EAYK) tarafından organize edilen EAYK Kış Trofesi’nde 2’ncilik ödülü alan başarılı takım, Marmaris Uluslararası Yat Kulübü (MIYC) tarafından düzenlenen MIYC Kış Trofesi’ndeki yarışlarda da şu ana kadar 2’ncilik ve 4’üncülük ödüllerini evine taşıdı.

Çeşme Marina ev sahipliğinde gerçekleşen EAYK Kış Trofesi’nde 3. ayak yarışları 11-12 Mart 2023 tarihlerinde gerçekleşti. İzocam Yelken Takımı, altı etaptan oluşan ve her ayağı iki günü kapsayan yarışların ilk ayağına teknik sebeplerle katılmadı. İkinci ayağı deprem nedeniyle ertelenen trofenin geçtiğimiz haftasonu gerçekleşen 3. ayağında ise başarılı bir performans sergileyen İzocam Yelken Takımı, yarış sonunda 2’ncilik ödülünü almaya hak kazanarak podyuma çıktı.

İzocam Yelken Takımı, EAYK Kış Trofesi’nin yanı sıra Marmaris MIYC Kış Trofesi Yat Yarışları’ndaki başarılarıyla da dikkat çekiyor. Muğla’nın Marmaris ilçesinde 14’üncü kez düzenlenen MIYC Kış Trofesi’ne bu yıl Türkiye’nin yanı sıra Romanya ve Rusya’dan 27 yelkenli yat ile 300 sporcu katılıyor. Altı etaptan oluşan ve her ayağı iki günü kapsayan trofenin üçüncü ayağı 4-5 Mart 2023 tarihlerinde gerçekleşti. İzocam Yelken Takımı, yarışların üçüncü ayağında 2’ncilik ödülünü alarak podyuma çıktı. Başarılı takım, ikinci ayak yarışları depremlerden dolayı ertelenen trofenin, 21-22 Ocak 2023 tarihlerinde gerçekleşen ilk ayağında ise 4’üncülük ödülünü evine taşımıştı.

Enerji tasarrufu, çevreye dost üretim, doğayla bütünleşen ürünler, sağlıklı bireyler yaklaşımıyla yalıtım sektörünün lideri olan İzocam, ‘iyi yaşam’a ve ‘sürdürülebilir yarınlar’a öncülük etme misyonuyla denizlere yelken açıyor. “Sürdürülebilir yarınların arkasında İzocam var” mottosuyla yelken açan İzocam Yelken Takımı’nda profesyonel yarışçıların yanında Sailmaster ekibinden temel yelken eğitimi almış İzocam çalışanları da yer alıyor. İzocam Yelken Takımı, 2023 yılı boyunca MIYC Marmaris Kış Trofesi, EAYK Kış Trofesi ve Bosphorous Cup İstanbul Yarışı olmak üzere toplamda 3 trofe ve 20 yarışta yer alacak.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.