Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

“İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Bora Kılıç, Şevket Sülük’ün Anısına Dokunaklı Konuşma Yaptı”

“İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Bora Kılıç, Şevket Sülük’ün Anısına Dokunaklı Konuşma Yaptı”
3 Ekim 2023 15:52 | Son Güncellenme: 8 Ekim 2023 20:45
272

HABERMAX.Çekmeköy Belediye Meclisi, Pazartesi günü düzenlenen toplantı ile bir araya geldi. Toplantıda meclis üyeleri, gündem maddelerini görüşmek ve değerlendirmek üzere kısa konuşmalar yaparken, İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Bora Kılıç’ın duygusal ve vefalı bir konuşma yapması dikkat çekti.

Bora Kılıç, gündem dışı olarak yaptığı konuşmasında “Seversin sevmezsin” diyerek söze başladı ve ardından geçtiğimiz günlerde vefat eden Şevket Sülük aabimizin cenazesi için yaşanan bir olayı gündeme taşıdı. Şevket Sülük’ün Çekmeköy ilçesine hizmet vermiş ve Belediye Meclisi’nde görev almış bir siyasi figür olduğuna vurgu yaptı.

Kılıç, cenaze için Çekmeköy Belediyesi’nden araç talep edildiğini ancak cenazenin Erzincan’da olduğu için katılmak isteyenlere araç tahsisi yapılmadığını ifade etti. Bu durumun ilçede tartışmalara neden olduğunu söyleyen Kılıç, meclis üyeleri arasında bu tür durumlarda nasıl bir karar alınması gerektiğini önerdi.

Önerdiği karar, Şevket Sülük gibi ilçeye hizmet etmiş siyasi figürlerin vefatı durumunda, cenazeye katılmak isteyen meclis üyelerine araç tahsis edilmesi yönündeydi. Bora Kılıç’ın bu hareketi, Şevket Sülük’ün anısına duyulan saygı ve vefa açısından olumlu bir şekilde karşılandı.

Bu duygusal konuşma, Çekmeköy Belediye Meclisi toplantısına duygusal bir atmosfer getirirken, Şevket Sülük’ün hizmetlerine olan minnet ve vefa bir kez daha ifade edildi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.