Dolar 32,3195
Euro 35,0491
Altın 2.308,99
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

İstanbul’da BTP’ye katılımlar sürüyor Sosyal medyadan takip edip temasa geçenlere parti rozetleri takıldı

İstanbul’da BTP’ye katılımlar sürüyor Sosyal medyadan takip edip temasa geçenlere parti rozetleri takıldı
22 Aralık 2022 18:40
175

HABERMAX.Bağımsız Türkiye Partisi’ne (BTP) toplu katılımlar devam ediyor. Bu katılımlara bir yenisi İstanbul 3. bölgede eklendi.

Sosyal medya üzerinden BTP’ye ulaşan kalabalık bir grup BTP İstanbul İnsan kaynakları ve Koordinasyon Başkanlığınca Beylikdüzü’nde düzenlenen programla birlikte partiye katıldı.

Programda konuşan BTP İstanbul İnsan Kaynakları Başkanı Doç. Dr. Ali Bestami Kepekçi, “Ülkemizin çok sorunu var. Adalette, ekonomide, eğitimde, kadın haklarında, çocuk haklarında sorun var. Sorun olmayan yer yok ama biz bunlara bütüncül yaklaşırsak biranda hepsini düzeltebiliriz. İşte BTP gerek ebedi genel başkanı Prof. Dr. Haydar Baş ile beraber, gerekse genel başkanı Hüseyin Baş ile beraber bu bütüncül yaklaşımı yerine getiriyor” dedi.

“Geleceğinize sahip çıkın”

BTP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl Başkanı Fuat Şengül ise, “Ben inanıyorum ki sizler hem kendinizin hem çocuklarınızın geleceğine sahip çıkacaksınız ve bu gidişata bir dur diyeceksiniz. Bunun en büyük göstergesi de bugün buraya gelip, BTP’de görev alma azmi içerisinde bulunmanızdır” ifadelerini kullandı.

“Bizim yolumuz vatana hizmet yoludur”

Programda konuşan BTP Genel Başkan Yardımcısı Ender Karabulut “Bugün ‘milliyetçiyim’ diyen birinin yeri BTP’dir. ‘Halkçıyım’ diyen birinin yeri BTP’dir. ‘Cumhuriyetçiyim, Atatürkçüyüm’ diyen insanın yeri BTP’dir. O yüzden bizim yolumuz kutlu yoldur, bizim yolumuz vatana hizmet yoludur. Bizim amacımız sadece Meclis’ten koltuk almak değil, gerçekten bu vatana hizmet etmektir, son nefes için siyaset yapmaktır” dedi.

“BTP gençliği ve geleceği temsil ediyor”

Programa katılan BTP Sözcüsü Emre Polat da, “Eskişehir’de 6 yaşındaki bir çocuğun açlıktan öldüğü, bir üniversite öğrencisinin otobüste açlıktan bayılıp, kendisini ‘açım yaşamak istemiyorum’ diyerek otobüsten aşağıya attığı bir ülke olmayı biz hak etmiyoruz. Üzülerek görüyoruz ki mevcut bu siyasi anlayışla devam edersek, biz daha kötü günleri görmek durumunda kalabiliriz. BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’ın bu ülkede gençliği ve geleceği temsil ettiği, önümüzdeki yılların bizim yıllarımız olacağı gerçeğini bir an olsun aklımızdan çıkarmamamız gerektiğini ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından BTP’ye katılanlara parti rozetleri takıldı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.