Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 20°C

“İstanbul İBB ve Ümraniye Belediye Meclis Üyesi Yakup Fındık’tan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı: ‘Aziz Şehitlerimizin Ruhu Şad Olsun, #30AğustosZaferBayramı Kutlu Olsun!'”

“İstanbul İBB ve Ümraniye Belediye Meclis Üyesi Yakup Fındık’tan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı: ‘Aziz Şehitlerimizin Ruhu Şad Olsun, #30AğustosZaferBayramı Kutlu Olsun!'”
30 Ağustos 2023 10:32 | Son Güncellenme: 30 Ağustos 2023 10:38
163

HABERMAX.İBB ve Ümraniye Belediye Meclis Üyesi Yakup Fındık 30 Ağustos Zafer Bayramı dolaysıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Fındık Mesajında şöyle dedi. “Saygıdeğer Hemşehrilerim, Bugün, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin sembolü olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşku ve gurur içinde kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları önderliğinde kazanılan bu büyük zafer, Türk milletinin birlik ve beraberlik ruhunun, vatan sevgisinin ve inancının en somut ifadesidir.

Fındık devamında. Bağımsızlığımızı canları pahasına savunan, vatan için gözlerini kırpmadan mücadele eden tüm aziz şehitlerimizin ruhu şad olsun. Onların kahramanlığı ve fedakarlığı, bizlere her zaman ilham kaynağı olacaktır. Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, eşsiz bir zaferin mimarlarına minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Bugün, Türkiye’nin her köşesinde coşkuyla kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı, birlik ve beraberliğimizin en güzel ifadesidir. Millet olarak gösterdiğimiz dayanışma ve kararlılıkla, her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğimize olan inancımızı bir kez daha yineliyoruz.

30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun!

Saygılarımla, Yakup Fındık İstanbul Ümraniye Belediyesi ve İBB Meclis Üyesi”

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.