Dolar 32,4023
Euro 34,8100
Altın 2.435,19
BİST 9.983,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C

Yıldırım’ın basın toplatısına jet yalanlama: İsim isim listesi var

Yıldırım’ın basın toplatısına jet yalanlama: İsim isim listesi var
15 Nisan 2019 17:05
455

CHP İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil, Binali Yıdlırım’ın düzenlediği basın toplantısında “MHP ve AK Parti üyesi olmadan torbaları açtılar, usulsüz şekilde açtılar” iddialarına sosyal medya hesabından jet yanıt verdi

CHP İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil, Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’ın toplantısında, “MHP ve AK Parti üyesi olmadan torbaları açtılar, usulsüz şekilde açtılar” iddialarına sosyal medya hesabından jet yanıt verdi.

Kadıgil yaptığı açıklamada; AKP canlı yayında çıkmış Maltepe’de yan terminallerde yapılan sayımların MHP ve AKP gözlemcisi olmadan yapıldığını iddia ediyor! Bu iki parti tarafından, kurulan yan terminaller için bildirdikleri PARTİLİ TÜM MÜŞAHİTLERİN LİSTESİ ilçe seçimin dosyasında İSİM İSİM var!.”

“DAİMA KAYIP YAPAN KAMERALAR VAR”

“Sayım yapılan yerde daimi kayıt yapan kameralar var! Her bir kurulan yan masada, tüm sayımlarda gözlemci olarak oturan bu AKP ve MHP’lilerin görüntüleri de var! AKP yöneticileri ALENEN yalan mı söylüyor? Yoksa gelip AKP’li diye sayımlara katılan bu şahıslar kimdir, necidir!?”

AKP canlı yayında çıkmış Maltepe’de yan terminallerde yapılan sayımların MHP ve AKP gözlemcisi olmadan yapıldığını iddia ediyor!

Bu iki parti tarafından, kurulan yan terminaller için bildirdikleri PARTİLİ TÜM MÜŞAHİTLERİN LİSTESİ ilçe seçimin dosyasında İSİM İSİM var!

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.