Dolar 32,3861
Euro 34,7710
Altın 2.406,18
BİST 10.195,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız ve Üyeleri Susurluk Demirkapı Köyü’nü Ziyaret Etti

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız ve Üyeleri Susurluk Demirkapı Köyü’nü Ziyaret Etti
27 Ekim 2023 10:41 | Son Güncellenme: 27 Ekim 2023 11:03
206

HABERMAX.Susurluk ilçesine bağlı Demirkapı Köyü, bugün önemli bir ziyarete ev sahipliği yaptı. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız ve federasyon üyeleri, köydeki yerel yöneticilerle bir araya geldi. Belediye Başkanı Nurettin Güney’in de bu ziyarette yer almasıyla birlikte gündem bambaşka bir hal aldı.

Başkan Nurettin Güney, köyün Büyükşehir Yasası’na göre mahalle statüsünde olduğunu belirtse de, köy sakinleri halen bu topraklara “köy” gözüyle bakmaktadır. Güney, “Her cuma tüm köyleri gezerim, sakinlerle sohbet ederim, ardından cuma namazını birlikte kılarız ve köylerin sorunlarını dinlerim.” dedi. Özellikle internet konusu bu ziyaretin odak noktası haline geldi. Köy sakinlerinin ihtiyaçlarına cevap vermek için devletin beklentileri olduğunu söyleyen Güney, “Görevimiz, dilekçeleri ilgili makamlara iletmek ve sorunları çözmek.” şeklinde konuştu.

Ziyaret sırasında, Demirkapı Şeref Eginlioğlu İlk Okulu da ziyaret edildi. Okul öğretmenleri, okulun genel durumu ve eğitimle ilgili konularda kısa bir bilgilendirme yaptılar. Program, köy sakinleriyle yapılan samimi sohbetlerin ardından sona erdi.

Demirkapı Köyü, yerel yöneticilerin aktif ilgisiyle sorunlarına çözüm bulmaya devam ediyor ve bu ziyaret, yerel halk ve yöneticiler arasındaki olumlu işbirliğinin bir yansıması olarak önem kazanıyor.

HABER/CANSU ACAR/İSTANBUL

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.