Dolar 32,2445
Euro 34,8070
Altın 2.442,36
BİST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 20°C

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Uzun Vadeli Planlamalar ve Sürdürülebilir Projeler İle Göreve Odaklanıyor”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Uzun Vadeli Planlamalar ve Sürdürülebilir Projeler İle Göreve Odaklanıyor”
14 Ağustos 2023 22:06
235

HABERMAX.İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, başarılı bir yönetim sergilemek ve İstanbul halkının yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla göreve seçildi. İmamoğlu’nun öncelikli hedefleri arasında günü kurtarmak veya rant üretmek gibi kısa vadeli düşünceler yer almamaktadır.

Ekrem İmamoğlu’nun seçim sürecinde verdiği sözler ve yaptığı projeler, uzun vadeli bir planlama ve sürdürülebilir bir kalkınma hedefi doğrultusunda şekillendirilmiştir. İstanbul’un temel sorunlarına kalıcı çözümler üretmek, halkın yaşamını kolaylaştırmak ve kent estetiğini geliştirmek için çalışmalar yürütülmektedir.

İmamoğlu, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışı benimsemekte ve belediye işlerinde şeffaflığı sağlamak için önemli adımlar atmaktadır. Belediye süreçlerinde hesap verebilirlik ve katılımı önceleyerek, İstanbul halkının belediye işlerinde etkin bir şekilde yer almasını sağlamaktadır.

İstanbul’un ulaşım sorunlarına çözüm odaklı projelerle yaklaşan İmamoğlu, toplu taşıma sistemini geliştirme, trafik sıkışıklığını azaltma ve bisiklet yolları gibi alternatif ulaşım modellerini teşvik etme gibi çalışmalar gerçekleştirmektedir. Ayrıca, yeşil alanların korunması, kentsel dönüşüm projelerinde çevre ve sosyal etkilerin gözetilmesi gibi çevre odaklı politikalar da İmamoğlu’nun öncelikli konuları arasında yer almaktadır.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, sadece seçim kazanmak için değil, İstanbul halkının yaşam kalitesini yükseltmek, şehri daha yaşanabilir kılmak ve kentin değerlerini korumak için kararlılığı ve vizyonu bulunmaktadır. Günü kurtarmak veya rant üretmek gibi kısa vadeli düşüncelerin aksine, uzun soluklu ve sürdürülebilir projeleri hayata geçirme çabasıyla İstanbul halkının güvenini kazanmayı hedeflemektedir.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.