Dolar 32,6356
Euro 35,3568
Altın 2.479,78
BİST 10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 29°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
29°C
Hafif Yağmurlu
Cts 30°C
Paz 31°C
Pts 32°C
Sal 32°C

A Milli Takım, Avusturya’yı 2-1 Yenerek Çeyrek Finale Yükseldi!

A Milli Takım, Avusturya’yı 2-1 Yenerek Çeyrek Finale Yükseldi!
2 Temmuz 2024 23:56 | Son Güncellenme: 3 Temmuz 2024 00:04
138

HABERMAX. A Milli Futbol Takımı, 2 Temmuz 2024 Salı günü Almanya’nın Leipzig şehrinde oynanan EURO 2024 son 16 turu maçında Avusturya’yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükselmeyi başardı. Milli Takım’ın tek golünü ilk yarıda Merih Demiral attı.Bir 6 kişi, amerikan futbolu oynayan insanlar, futbol oynayan insanlar ve yazı görseli olabilir

Maçın başlarında her iki takım da atak futbol oynamaya çalıştı. Fakat ilk yarının sonlarına doğru Milli Takım oyunun hakimiyetini ele geçirdi ve Merih Demiral’ın golüyle öne geçti. İkinci yarıda da Avusturya ataklarını sürdürmeye çalıştı fakat Uğurcan Çakır’ın kalesini gole açamadı. Milli Takım ise bu golden sonra oyunu savunmaya dayalı kurdu ve rakibine gol şansı vermedi.

Bu sonuçla birlikte A Milli Takım, Avrupa Şampiyonası’nda çeyrek finalde oynamayı garantiledi. Rakibi ise 3 Temmuz Çarşamba günü oynanacak olan İtalya – Danimarka maçının galibi olacak.

Maç Sonrası Tepkiler:

Maçın ardından Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella  ve bazı futbolcular açıklamalarda bulundu.

Vincenzo Montella : “Çok zorlu bir maçtı. Avusturya iyi bir takım ve bizi zorladılar. Fakat futbolcularım büyük bir mücadele örneği göstererek kazandılar. Bu galibiyetten dolayı çok mutluyum. Çeyrek finalde de elimizden geleni yapacağız.”

Merih Demiral: “Gol attığım için çok mutluyum. Bu gol sadece benim değil, tüm takımın golü. Çeyrek finalde de taraftarlarımızın desteğiyle bu yola devam edeceğiz.”

Sosyal Medya:

Maç, Türkiye’de büyük bir ilgiyle takip edildi. Sosyal medyada da maçla ilgili birçok yorum ve paylaşım yapıldı. Taraftarlar, Milli Takım’ın galibiyetini ve Merih Demiral’ın golünü büyük bir coşkuyla kutladı.

Sonuç:

A Milli Futbol Takımı, Avusturya’yı yenerek çeyrek finale yükselmeyi başardı. Bu galibiyet, Milli Takım’a Avrupa Şampiyonası’nda daha da ileri gitmesi için umut veriyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.