Dolar 32,2820
Euro 34,8118
Altın 2.412,58
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çengelköy Semt Pazarı’nda Pazar Alışverişi Yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çengelköy Semt Pazarı’nda Pazar Alışverişi Yaptı
15 Ocak 2024 16:23 | Son Güncellenme: 15 Ocak 2024 16:25
105

HABERMAX.İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çengelköy Semt Pazarı’nda halk ile buluştu ve yerel esnaflardan alışveriş yaptı. Pazardaki bir pazarcıyla sohbet sırasında yaşanan diyalog dikkat çekti.

Pazarcı: “Sizin Kıvırcıklarınız.” İmamoğlu: “Tohum bizden, üretim senden. Tezgaha koydun, sattın, eve bereketini götürdün.”

Bu diyalog, Başkan İmamoğlu’nun yerel pazarlara verdiği önemi ve yerel üreticilerle olan bağını vurgulayan bir örnek olarak değerlendirilebilir. İmamoğlu’nun pazardaki alışverişi, yerel esnaf ve üreticilerle doğrudan temas kurma çabasını gösteriyor.

Gelişmeleri takip ederek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yerel girişimlere ve esnaflara yönelik faaliyetlerini sizlere aktarmaya devam edeceğiz.İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan Kumpas Açıklaması: “Allah Sizi Islah Etsin”

Ekrem İmamoğlu, İBB’ye bozuk otobüs kumpası kuran çekim ekibine İstanbul Valiliği’nin il genelinde çekim izni verdiğini açıkladı: “Sizin bir hesabınız varsa, Yaradan’ın da bir hesabı var. Pat diye patladınız. Allah sizi ıslah etsin.”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Valiliği tarafından İstanbul genelinde çekim izni verilen bir çekim ekibinin, İBB’ye bozuk otobüs kumpası kurduğunu açıkladı. İmamoğlu, bu duruma ilişkin sert bir çıkış yaparak, “Sizin bir hesabınız varsa, Yaradan’ın da bir hesabı var. Pat diye patladınız. Allah sizi ıslah etsin.” ifadelerini kullandı.

Bu açıklama, İstanbul’da yaşanan olayın ciddiyetini ve Başkan İmamoğlu’nun bu tür manipülasyonlara karşı duruşunu yansıtmaktadır. Konu hakkında İstanbul Valiliği’nin ve diğer ilgili mercilerin açıklamaları beklenirken, yaşanan gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.