Dolar 32,3258
Euro 34,8332
Altın 2.394,20
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

İstanbul Adayları İstihdam Yarışında: Murat Kurum Vaatlerini Sıraladı, Ekrem İmamoğlu ‘170 Bin Kişiye İş Bulduk’ Dedi”

İstanbul Adayları İstihdam Yarışında: Murat Kurum Vaatlerini Sıraladı, Ekrem İmamoğlu ‘170 Bin Kişiye İş Bulduk’ Dedi”
19 Ocak 2024 20:03
131

HABERMAX. İstanbul’da gerçekleşecek olan seçim öncesi, adaylar istihdam konusunda vaatlerini sıralıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, istihdam politikalarını gündeme taşıdı. Kurum, vaatlerini açıklarken, İmamoğlu ise mevcut dönemde gerçekleştirdikleri istihdam projelerine vurgu yaptı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un vaatlerinin detayları henüz netleşmese de, istihdam alanında yapılacak çalışmaların önemli bir yer tutacağı belirtiliyor. Kurum’un seçim kampanyası kapsamında istihdam konusundaki vaatlerini duyurması bekleniyor.

Öte yandan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “170 bin kişiye iş bulduk” açıklamasıyla dikkat çekti. İmamoğlu, mevcut dönemde gerçekleştirdikleri istihdam projeleri üzerinden seçmene seslendi. Adaylar arasındaki istihdam yarışının, İstanbul seçimlerinde önemli bir tartışma konusu olması bekleniyor.

İstanbul’un istihdam sorunlarına çözüm arayışının, seçim sürecindeki en önemli gündem maddelerinden biri haline geldiği gözlemleniyor. Seçmene daha fazla iş imkanı vaadiyle yaklaşan adayların, kentteki işsizlik sorununa yönelik projeleri seçmen nezdinde kritik bir rol oynayacak gibi görünüyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.