Dolar 32,3124
Euro 34,9902
Altın 2.449,83
BİST 10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 22°C

İsa Kırım, Uzun Yıllardır Yenisahra’nın Sorunlarına Odaklanıyor

İsa Kırım, Uzun Yıllardır Yenisahra’nın Sorunlarına Odaklanıyor
8 Ağustos 2023 16:08
578

HABERMAX.Ataşehir, [Tarih] – Türkiye’nin yerel yönetimlerini belirleyecek olan 31 Mart 2024 tarihindeki yerel seçimlere yaklaşık 8 aydan az bir süre kala, muhtar adayları da sahne almaya başladı. Ataşehir Yenisahra Mahallesi’nde yaşayan ve toplumsal sorunlara duyarlılığı ile tanınan İsa Kırım, muhtar adaylığını resmen açıkladı.

Yaklaşan yerel seçimler, Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Ataşehir ilçesinde de heyecan yaratmaya başladı. Bu çerçevede Yenisahra Mahallesi, İsa Kırım’ın muhtar adaylığı ile öne çıkıyor. Kırım, uzun yıllardır Yenisahra’da ikamet ediyor ve mahallenin yönetimine talip olarak topluma hizmet etme yolunda adım atmış bulunuyor.

İsa Kırım’ın Adaylığına İlişkin Gelişmeler

Toplumsal sorunlara karşı hassasiyetiyle bilinen İsa Kırım, Yenisahra Mahallesi’nin muhtar adayı olarak seçimlere katılacağını açıkladı. Yerel yönetimlerin belirlenmesine yaklaşık 8 ay kala duyurulan bu adaylık, Kırım’ın mahallenin sorunlarına gösterdiği ilgi ve taahhütün bir yansıması olarak kabul ediliyor.

Özellikle son 4 yıldır Yenisahra Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği başkanlığı yapan İsa Kırım, AHA Haber Ajansına yaptığı açıklamada, mahallenin ihtiyaçlarına olan yakın ilgisini vurguladı. Kırım, adaylığıyla ilgili olarak, Yenisahra’da uzun yıllardır yaşadığını ve bu süre zarfında mahallenin sorunlarını çok iyi bildiğini belirtti. Özellikle kentsel dönüşümün acil bir sorun olduğuna dikkat çeken Kırım, bu konuda Çevre ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Ataşehir Belediyesi nezdinde girişimlerde bulunduğunu ifade etti. Ayrıca kentsel dönüşümün yanı sıra Yenisahra Mahallesi’nin diğer sorunlarına da çözüm odaklı yaklaştığını belirtti.

İsa Kırım’ın Yaşam Öyküsü

1962 yılında Çankırı’nın Ilgaz ilçesinde doğan İsa Kırım, 1969 yılında Yenisahra’ya gelerek mahallenin ilkokulunun ilk mezunlarından oldu. Uzun yıllardır Yenisahra Mahallesi’nde esnaflık, gazetecilik ve halen dernek başkanlığı gibi farklı alanlarda faaliyet gösteriyor. Kırım, mahalledeki toplumsal sorunlara duyarlılığı ve katkıları ile tanınıyor.

Yaklaşan yerel seçimlerde İsa Kırım’ın Yenisahra Mahallesi Muhtar adaylığı, mahallenin geleceğine yönelik umutları ve beklentileri artırarak, yerel yönetim konusunda büyük bir ilgi uyandırmaya başladı. Seçim süreci içinde adayların projeleri ve taahhütleri yakından takip edilirken, İsa Kırım’ın da mahalle halkına yönelik vizyonunu daha detaylı şekilde açıklaması bekleniyor.

Başlık: Toplumsal Duyarlılık Sahibi İsa Kırım, 2024 Yerel Seçimlerinde Yenisahra Mahallesi Muhtar Adaylığını Açıkladı

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.