Dolar 32,4601
Euro 34,8116
Altın 2.427,59
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Irak’ın Kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekâtında Beş Kahraman Şehit, Sekiz Kahraman Yaralı…

Irak’ın Kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekâtında Beş Kahraman Şehit, Sekiz Kahraman Yaralı…
12 Ocak 2024 22:41
117

HABERMAX.Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapılan açıklamaya göre, Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Harekâtı’nda üs bölgelerine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada beş kahraman silah arkadaşımız şehit oldu. Üçü ağır olmak üzere sekiz kahraman silah arkadaşımız ise yaralandı. Yaralılar, hemen hastanelere sevk edilerek tedavilerine başlandı.

MSB tarafından yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada beş kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, üçü ağır sekiz kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır. Yaralılarımız hastaneye sevk edilmiş ve tedavilerine başlanmıştır.

Temasta ilk belirlemelere göre 12 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede operasyonlar devam etmektedir.”

Bu acı haber, ülkemizin terörle mücadeledeki kararlılığını bir kez daha gözler önüne seriyor. Şehit olan kahraman askerlere Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, yaralı askerlere ise acil şifalar diliyoruz. Operasyonlar neticesinde etkisiz hale getirilen terörist sayısı ve operasyonların devam ettiği bilgisi, güvenlik güçlerimizin başarılı ve kararlı bir mücadele sürdürdüğünü gösteriyor. Türk milleti, bu zorlu süreçte askerlerimize ve devletimize tam destek olma konusundaki birliğini bir kez daha göstermektedir.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.