Dolar 32,3373
Euro 34,9659
Altın 2.325,93
BİST 9.103,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

BAŞKAN YAZICI, “HALK GÜNÜ BULUŞMALARI İLE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ”

BAŞKAN YAZICI, “HALK GÜNÜ BULUŞMALARI İLE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ”
24 Eylül 2021 12:35 | Son Güncellenme: 24 Eylül 2021 12:38
256

AHA.Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın 12 yıldır her perşembe günü düzenlediği ve Koronavirüs salgını nedeniyle ara verilip sosyal medya hesapları üzerinden gerçekleştirdiği ‘Yüz Yüze Halk Günü’ yeniden başladı. Vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Yazıcı, talep ve önerileri tek tek dinledi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, her Perşembe günü yüz yüze düzenlediği ve Koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen ‘Halk Günü’ görüşmelerine yeniden başladı. Tuzla Belediye Binası Fuaye Alanı’nda gerçekleştirilen Halk Günü’ne Tuzlalı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirlere dikkat edilerek gerçekleştirilen görüşmelerde Başkan Yazıcı, vatandaşlar ile tek tek görüşüp talep ve önerileri dinledi. ‘Halk Günü’ görüşmeleri, bundan sonraki süreçte her Perşembe günü gerçekleştirilmeye devam edecek.

“HALK GÜNÜ BULUŞMALARI İLE VATANDAŞLARIMIZ İLE BİR ARAYA GELDİK”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Tuzla’da mahalle mahalle dolaşarak vatandaşlarımız ile sık sık bir araya geliyoruz. Ancak, bir isteğini benimle bire bir paylaşmak isteyen hemşerilerimiz ile Halk Günü’nde bir araya geliyorduk. Bu görüşmelerimize pandemi nedeniyle bir süre ara verip online olarak devam etmiştik. Artık yüz yüze görüşmelere tekrar başladık. Tuzla’nın en ucunda yaşayan vatandaşlarımıza bile ulaşmanın gayreti içerisindeyiz. Tuzla’da kimsenin yalnız hissetmemesi için yoğun mesai harcıyoruz. Biz 7 gün 24 saat boyunca vatandaşlarımızın gönlüne dokunmaya devam edeceğiz” dedi.

Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.