Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

İnşaattaki gelecek perspektifini İstanbul’dan dünyayla paylaştı

İnşaattaki gelecek perspektifini İstanbul’dan dünyayla paylaştı
20 Haziran 2023 11:24
100

HABERMAX.Geleceği referans alan yaklaşımı ve çalışmalarıyla inşaat teknolojileri pazarına öncülük eden Hilti, uluslararası saygın bir kuruluş olan Uluslararası Yapısal Beton Federasyonu (The International Federation for Structural Concrete) öncülüğünde İstanbul Teknik Üniversitesi ve Türkiye Deprem Vakfı iş birliği ile gerçekleşen Sempozyum’a katıldı. Cumhuriyetimizin 100. yılı kapsamında Türkiye’de yapılan etkinlikte Hilti Global’den Dr. Giovacchino Genesio ve Dr. Roberto Piccinin “Filiz Ekiminde Sismik Tasarım” başlıklı sunum gerçekleştirdi.

Katılımcıların ilgi gösterdiği sunumun yanı sıra Hilti Türkiye standında sektör profesyonellerine farklı konularda da sunumlar yapıldı.

Hilti, sektöre öncülük eden etkinliklerle inşaat endüstrisinin profesyonelleriyle buluşmaya devam ediyor. Son olarak Uluslararası Yapısal Beton Federasyonuev sahipliğinde İstanbul Teknik Üniversitesi ve Türkiye Deprem Vakfı iş birliği ile Cumhuriyetimizin 100. yılı kapsamında Türkiye’de gerçekleşen Uluslararası Yapısal Beton Federasyonu Sempozyumu’nda yer alan şirket, inşaat endüstrisinin geleceğini sektör liderleriyle masaya yatırdı. 1000’den fazla katılımcıyı bir araya getiren sempozyumda Hilti, yaptığı sunumlarla ulusal ve uluslararası kurum ve kuruluşların yetkililerinden yoğun ilgi gördü.

Ulusal ve uluslararası sektör profesyonelleriyle bir araya geldi

Hilti; inşaatın teknik, ekonomik, estetik ve çevresel performansını ilerletebilecek bilimsel ve pratik konuların uluslararası düzeyde konuşulmasını hedef alan Uluslararası Yapısal Beton Federasyonu Sempozyumu’nda hizmetleri ve ileri teknolojileri ile öne çıktı. Bilim insanları, mühendisler, uygulayıcılar ve çok sayıda katılımcının yer aldığı etkinlikte Hilti, standı ve stantta yaptığı sunumlarla da dikkat çekti. Geleceği İnşa Etmek: Dayanıklı, Sürdürülebilir, Dirençli temasıyla gerçekleşen sempozyumda şirket; inşaat sektöründe dayanıklılık, sürdürülebilirlik ve esneklik açısından en son uygulamaları, son gelişmeleri ve gelecek perspektiflerini de katılımcılarla paylaştı.

Hilti ve Hilti Türkiye Hakkında

Dünyanın en küçük ülkelerinden biri olan yaklaşık 39 bin nüfuslu Lihtenştayn Prensliği’nde 1941 yılında doğup, bugün yaklaşık 30 bin çalışanı ile global bir jenerik marka haline gelen Hilti, 6 kıtada 120’den fazla ülkede faaliyet gösteriyor. Türkiye pazarına ilk kez 1982 yılında giren ve 15 yıl distribütörlük olarak temsil edilen Hilti, 1997 yılından bu yana ise Türkiye’de yüzde 100 yabancı sermayeli bir firma olarak faaliyetlerine devam ediyor. Merkez ofisi İstanbul’da bulunan Hilti Türkiye; başarısını bilgi, birikim ve inovasyon ile sürdürülebilir değer yaratan bir marka olmaya borçlu. Ekonomiye sağladığı katma değer dışında insan kaynakları alanındaki çalışmalarıyla da öne çıkan Hilti, Great Place to Work Enstitüsü tarafından belirlenen “Dünyanın En İyi İşverenleri” listesinde yer alıyor. 2014-2021 yılları arasında “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” sıralamasında yer alan Hilti Türkiye, 2022 yılında da “100-249 çalışan sayılı şirketler” kategorisinde 6’ncı seçildi. Son olarak, Happy Place to Work tarafından Türkiye’de ilk defa 2022 yılında gerçekleştirilen 10’dan fazla sektörün katıldığı yarışmada da en mutlu 50 şirket arasına giren Hilti Türkiye, bu yılda çalışanlarının oylarıyla 3 yıldız alarak ‘’Mükemmel Çalışan Deneyimi” ile “En Mutlu İş Yeri” unvanını korumayı başardı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.