Dolar 34,2410
Euro 37,6160
Altın 2.916,76
BİST 9.151,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Sal 24°C
Çar 26°C
Per 26°C
Cum 23°C

İmkanlar açısından ilk 10’a giren bir fakülteyiz.

İmkanlar açısından ilk 10’a giren bir fakülteyiz.
9 Temmuz 2024 22:01 | Son Güncellenme: 9 Temmuz 2024 22:02
218

HABERMAX. Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kahraman, Radyo Kİ’de katıldığı Güne Bakış programın da İlahiyat Fakültesi anlattı.

2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte adaylar tercih dönemine girecek. Üniversite adaylarının geleceğini belirleyen YKS sınavının sonuçları, ÖSYM’nin, yaptığı duyuruya göre 17 Temmuz’da açıklanacak.

Tercih dönemi boyunca öğrencilerin Kocaeli Üniversitesi hakkında bilgi sahibi olabilmeleri için Fakülte Dekanları ve Yüksekokul müdürleri Radyo K.İ.’de hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan Güne Bakış Programına konuk oluyorlar. Bu kapsamda, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kahraman, tercih yapacak öğrenciler için fakülte hakkında sorularımızı cevapladı. Dekan Prof. Dr. Abdullah Kahraman, fakültenin fiziki koşulları, uygulama alanları, eğitim yapısı, burs olanakları ve mezun öğrencilerin kariyer süreçleri ile ilgili bilgiler verdi.

 

Haberin devamı için üniversitemiz web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Paylaşın:
Habermax'ta Tarafsız ve Şeffaf Habercilik Habermax olarak, habercilik anlayışımızın temelinde objektiflik, tarafsızlık ve şeffaflık yer alıyor. İnternet sitemizde, hakaret içermediği sürece her görüşe saygı göstererek, farklı bakış açılarına yer vermeye özen gösteriyoruz. Siyasi haberlerde sağ-sol ayrımı yapmaksızın, toplumun her kesimine hitap eden ve doğru bilgilendirmeyi amaçlayan içerikler sunuyoruz. Güncel ve doğru habere ulaşmanın önemine inanan Habermax, okuyucularının güvenini kazanmayı ve korumayı hedeflemektedir. Siz de güvenilir ve tarafsız haberlere ulaşmak için bizi takip etmeye devam edin.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.