Dolar 32,3976
Euro 34,6825
Altın 2.428,59
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Afgan Derneği Tabelasını Söktü: “Bizden Habersiz Kimse Tabela Asamaz!”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Afgan Derneği Tabelasını Söktü: “Bizden Habersiz Kimse Tabela Asamaz!”
11 Aralık 2023 22:13
234

HABERMAX.Bolu’nun Belediye Başkanı Tanju Özcan, Afganların kentteki derneklerinden birinin tabelasını söktü. Başkan Özcan, “Bizden habersiz Bolu’da kimse tabela asamaz” diyerek, bu tür faaliyetlerin belediye izni olmadan gerçekleşemeyeceğini vurguladı.

Başkanın Açıklamaları: Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Afganların bir dernekleri tarafından asılan tabelayı kaldırdı. Konuyla ilgili yaptığı açıklamada Başkan Özcan, “Bizden habersiz Bolu’da kimse tabela asamaz. Kentimizde düzen ve disiplini sağlamak adına gereken her şeyi yapacağız” dedi. Belediye Başkanı, kentteki her türlü faaliyetin belediye izni almadan gerçekleşemeyeceğini vurgulayarak, tabelanın belediyeden izin alınmadan asıldığı gerekçesiyle söküldüğünü belirtti.

Afgan Derneği Tepkisi: Başkanın bu kararı, Afgan derneği üyeleri arasında tepkiye neden oldu. Dernek yöneticileri, belediyeden izin alınmış bir faaliyetin sökülmesinin hukuki olmadığını ve kendilerine yapılanın haksız bir müdahale olduğunu savundular.

Kentteki Düzen ve Disiplin İstemi: Başkan Tanju Özcan, açıklamalarında kentteki düzen ve disiplini sağlama kararlılığını vurgulayarak, belediye izni olmadan yapılan faaliyetlere izin verilmeyeceğini ifade etti. Özellikle kent estetiğini ve düzenini koruma amacıyla bu tür adımları attıklarını belirtti.

Toplumsal Tepkiler ve Tartışmalar: Başkanın bu kararı, kentte ve genel olarak toplumda çeşitli tepkilere neden oldu. Tartışmalar, belediyenin kentteki çeşitli faaliyetlere yönelik izin politikasını ve belediye başkanının bu konudaki tavırlarını gündeme getirdi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Afgan derneği tabelasını söktüğü kararı, kentteki düzen ve disiplini sağlama isteği ve belediye izni alınmadan yapılan faaliyetlere müdahale kararlılığını yansıtıyor. Ancak, bu tür kararlar genellikle toplumsal tartışmalara neden olabildiği gibi hukuki sorunları da beraberinde getirebilir.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.