Dolar 32,2638
Euro 34,7664
Altın 2.412,37
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C

İmamoğlu, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’i Eleştirdi ve Yeni Adayı Destekledi

İmamoğlu, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’i Eleştirdi ve Yeni Adayı Destekledi
19 Mart 2024 15:38 | Son Güncellenme: 19 Mart 2024 15:40
284

HABERMAX.İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, GAİN Platformu’nda yayınlanan Oğuzhan Uğur’un sunduğu Açık Mikrofon programında, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in performansını eleştirdi ve gelecek seçimler için yeni bir adayın daha uygun olacağına inandığını açıkladı.

İmamoğlu’nun eleştirileri, Sarıyer’deki siyasi arenada önemli bir tartışmayı başlattı. İstanbul’un önemli ilçelerinden biri olan Sarıyer’de, belediye başkanlığı görevini üstlenen Genç’in performansı, hem yerel halk hem de İstanbul’un genel siyasi atmosferinde yankı bulmuştu.

İmamoğlu, Genç’in doğru kararlar almadığını düşündüğünü ve Sarıyer’deki gelişmeleri basit bir mesele olarak gördüğünü ifade etti. Üst üste üç kez belediye başkanlığına atanırken, Sarıyer’de belediye başkan adaylığını kendine hak görenlerin, üzülenlerin ve kırılanların varlığını göz ardı ettiğini belirtti.

Sarıyer’in geleceği için daha uygun bir adayın seçilmesi gerektiğini vurgulayan İmamoğlu, “Sarıyer’de eğitimli, deneyimli, Sarıyer’de yaşayan bir kardeşimiz aday ve onun seçileceğine yürekten inanıyorum” dedi. Bu sözleriyle, Sarıyer için yeni bir liderlik arayışının başladığına işaret etti.

İmamoğlu’nun bu açıklamaları, Sarıyer’deki siyasi dinamiklerde önemli bir değişiklik yaratabilir ve önümüzdeki yerel seçimlerde adaylık sürecini etkileyebilir. Sarıyer halkının tepkisi ve yeni aday arayışı, ilçenin yönetiminde önemli değişikliklere neden olabilir.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.